Απρόοπτα και αποχωρήσεις στην πρεμιέρα της Ζέτας

15:08 15/11/2013 - Πηγή: TNSite

Hταν μια πρεμιέρα που τα είχε όλα! Και λαμπερούς πρωταγωνιστές και εκλεκτούς καλεσμένους και ευτράπελα! Το μιούζικαλ που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό» παρουσιάστηκε και επίσημα στο θέατρο Παλλάς, με πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Κώστα Βουτσά, τον Λευτέρη Ελευθερίου και άλλους, αλλά στην πλατεία του θεάτρου η κατάσταση

θύμιζε το «Κλουβί με τις τρελές».Αναμπουμπούλα

Αν και όλοι περίμεναν ότι θα περάσουν τουλάχιστον καλά, ήρθε η αναμπουμπούλα στις θέσεις και αρκετοί από τους επωνύμους, αντί να κατευθυνθούν προς την πλατεία του θεάτρου, πήραν τον δρόμο για τα γειτονικά καφέ. Ο Τάκης Ζαχαράτος, ντυμένος στα ολόλευκα, βρέθηκε μπλεγμένος στο «κουβάρι» των κρατήσεων, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τελικά, κάτι που φέρεται πως έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία με την παρέα της απόλαυσε το καφεδάκι της στου Zonar's.

Σε μία από τις πίσω θέσεις αρκέστηκε ο διευθυντής προγράμματος του Alpha Τζώνη Καλημέρης, ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο άλλαξαν καθίσματα, αφού οι κρατήσεις που τους είχαν κάνει δεν ήταν και τόσο... προνομιακές! Κατά τη διάρκεια της παράστασης πάντως η Ζέτα Μακρυπούλια αντιμετώπισε τα δικά της προβλήματα, αφού το μικρόφωνό της δεν λειτουργούσε σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ενόχληση στα αυτιά τόσο των καλλιτεχνών όσο και των θεατών. Ευτυχώς η βλάβη διορθώθηκε και η ηθοποιός συνέχισε κανονικά την ερμηνεία της!

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα