Δούκισσα: Δεν είμαι έτοιμη για καινούργια σχέση

20:49 15/11/2013 - Πηγή: TNSite

Η Δούκισσα Νομικού μιλά στο ΟΚ! για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη, αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη για νέα σχέση κι εξομολογείται αν είναι ζηλιάρα...

Επαγγελματικά είσαι στην καλύτερη φάση σου. Σε προσωπικό επίπεδο είσαι ευτυχισμένη;Είμαι μόνη μου αλλά μου αρέσει η ζωή μου όπως είναι τώρα. Είναι ωραίο μετά μία μεγάλη σχέση να επαναπροσδιορίζεις κάποιες καταστάσεις, να ηρεμείς και να τα βρίσκεις

με τον εαυτό σου.

Ήταν επώδυνος χωρισμός;Φυσικά. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος και κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τον ξεπερνάει. Εγώ ήθελα να κάνω παρέα με τους φίλους μου και ταυτόχρονα έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Η εργασιοθεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση.

Είσαι έτοιμη για μια καινούργια σχέση;Όχι. Δεν θα ήθελα μια καινούργια σχέση αυτήν τη στιγμή στη ζωή μου. Δεν μου αρέσουν τα βιαστικά βήματα και γενικά δυσκολεύομαι να πάρω αποφάσεις. Χρειάζομαι τον χρόνο μου για να μπω σε μια σχέση και για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει που είμαι μόνη μου. Δεν φοβάμαι τη μοναξιά. Ίσα ίσα που μερικές φορές την επιδιώκω κιόλας. Όταν ένας άνθρωπος βγαίνει από μία σοβαρή και ουσιαστική σχέση, είναι καλό να βλέπει τα λάθη του και μετά πιο ώριμα να προχωράει στην επόμενη.

Είσαι ζηλιάρα στις σχέσεις σου;Η ζήλια, σε φυσιολογικό επίπεδο, μπορεί να είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση. Όταν όμως ξεφεύγει από το πλαίσιο, τότε δεν μου αρέσει καθόλου. Μου έχει τύχει στο παρελθόν σύντροφός μου να ψάξει το κινητό μου και να μην πιστεύει τίποτα απ' όσα του έλεγα. Αυτό έφερε τη φθορά. Επειδή δεν μου αρέσει να με ζηλεύουν, προσπαθώ να μην το κάνω κι εγώ. Ωστόσο, έχει τύχει μόνο μια φορά παλιότερα να μπω στο facebook του αγαπημένου μου και να ανακαλύψω κάποια μηνύματα.

Σε έχουν απατήσει ποτέ;Δεν ξέρω. Ακόμη κι αν συνέβη, δεν το έμαθα ποτέ. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα