Ερωτευμένη και ευτυχισμένη η Μαρία Μπακοδήμου

22:00 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι ζωγράφος, αλλά εκφράζεται και μέσα από την τέχνη του κολάζ κριτικάροντας τη σημερινή νεοελληνική πραγματικότητα. Είναι φανατικός ποδηλάτης και μάλιστα δεν αρνείται σχεδόν ποτέ τις προσκλήσεις-προκλήσεις για συμμετοχή σε αγώνες downhill, δηλαδή κατάβαση βουνού. Είναι κοσμογυρισμένος και συγγενής του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη. Πρόκειται για τον άνδρα που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνει ευτυχισμένη τη Μαρία Μπακοδήμου. Είναι

ο Τίμος Λειβαδίτης, ο 45χρονος καλλιτέχνης με την ανατρεπτική ματιά και τη δίψα για ταχύτητα. Τα έργα του χαρακτηρίζονται ανατρεπτικά, καθώς στοχεύουν ακόμη και στην αποδόμηση ιστορικών και πολιτικών ορίων, ενώ σχεδόν πάντα τα βρίσκουμε σε μεγάλο ή μεσαίο μέγεθος. Κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει ακόμη και «νέο Μπασκιά», εκείνος όμως προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους και να «μιλάει» μέσα από τις κατασκευές του.

Αν και ο ζωγράφος με την παρουσιάστρια του «ΦΜ live» είναι μαζί αρκετό καιρό (γνωρίστηκαν μάλιστα μέσω κοινού τους φίλου), φαίνεται ότι αποφάσισαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον για όσο διάστημα θα χρειάζονταν ώστε να βεβαιωθούν ότι ο δεσμός τους είναι αρκετά ανθεκτικός και έτοιμος για τα φλας των φωτογράφων. Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο η παρουσία της Μαρίας στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης «Ιλεάνα Τούντα», όπου ο Τίμος εξέθεσε τα έργα του στην πρώτη ατομική του έκθεση με τίτλο «Grande Classicism», πέρασε... στα ψιλά. Τα... τιτιβίσματά τους στο twitter ήταν πάντα διακριτικά (εκ των υστέρων ανακαλύψαμε ότι οι δύο τους είχαν και... δημόσια επικοινωνία, μέσα από το πολύ δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης), ενώ η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους έγινε στον γάμο της Μαρίας Αλιάγα, ξαδέρφης της παρουσιάστριας και αδερφής του Νίκου Αλιάγα. Εξάλλου οι δυο τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Τζιά και την Υδρα, αγαπημένο προορισμό τόσο του Τίμου όσο και της Μαρίας.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα