Η Angelina Jolie ενημέρωση για την μαστεκτομή και τον πρώην άντρα της

10:14 30/6/2013 - Πηγή: TNSite

H Angelina, ήθελε να το γνωρίζω πως θα κάνει τη διπλή μαστεκτομή, ώστε να μην το μάθω ξαφνικά και φρικάρω. Όταν με κάποιον ώστε θαυμάσιοι φίλοι, δεν θες να το ακούσεις από τις ειδήσεις!
Αυτό δήλωσε ο 57χρονος Billy Bob Thornton, ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie καθώς η 38χρονη ηθοποιός θέλησε να τον ενεημερώσειγια την διπλή μαστεκτομή.

Μπορεί Angelina Jolie

να Billy Bob Thornton να είχαν μια περιπετειώδη σχέση, μπορεί να χύθηκε πολύ μελάνι για τα καμώματα τους και για τον έρωτα τους, αλλά μετά από το έξαλλο παρελθόν τους, οι δυο τους έχουν παραμείνει δυο πολύ καλοί φίλοι με αμοιβαία αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Παρόλο που η 38χρονη ηθοποιός πλέον έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι ερωτοχτυπημένη με τον Brad Pitt, συνεχίζει να έχει επαφές με τον πρώην της, τον οποίο και ενημέρωσε πως θα κάνει διπλή μαστεκτομή, ώστε να μην το μάθει από τα media.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και με τον 74χρονο πατέρα της ηθοποιού John Voight, ο οποίος τελικά έμαθε για την περιπέτεια και τη γενναία απόφαση της κόρης του από τις ειδήσεις, μιας και οι σχέσεις της Angie μαζί του, ποτέ δεν αποκαταστάθηκαν πλήρως παραμένοντας τυπικές.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα