Η κόρη του Michael Jackson στο νοσοκομείο με κομμένες φλέβες

09:43 6/6/2013 - Πηγή: TNSite

Τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της, προσπάθησε να βάλει η 15χρονη κόρη του Michael Jackson, Paris, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Η είδηση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Τετάρτης και έχει προκαλέσει σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του «θρύλου της ποπ» έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας στο πατρικό της σπίτι, στο Calabasas, ενώ νοσηλεύεται εκτός
Η 15χρονη μεταφέρθηκε

σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Άμεση Βοήθεια. Πληροφορίες λένε πως η Paris είχε κομμένες φλέβες, ενώ, αρχικά, κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υπερβολική κατανάλωση χαπιών.

«Αναρωτιέμαι γιατί τα δάκρυα είναι τόσο αλμυρά;… Xτες, όλα μου τα προβλήματα έμοιαζαν να είναι τόσο μακρινά και τώρα μου φαίνονται σαν να ήρθαν για να μείνουν», έγραφε στο Twitter, λίγο πριν βρεθεί στο νοσοκομείο, η 15χρονη.

Σε δήλωσή του, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας Jackson τόνισε πως η Paris δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της. «Υποφέρει από την απώλεια, αλλά δεν γνωρίζουμε τι την έκανε να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα