Καλαμπάκα: Σημαντικό έργο ύδρευσης κόστους 800.000 ευρώ

18:23 5/6/2013 - Πηγή: TNSite

Το έργο βελτίωσης υποδομών ύδρευσης στον Δήμο Καλαμπάκας, προϋπολογισμού 880.000 ευρώ, ενέκρινε με σημερινή απόφασή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και προβλέπει την εκτέλεση εργασιών στην Καλαμπάκα και τους οικισμούς Καστράκι, Βλαχάβα, Διάβα, Βυτουμά, Λογγά του πρώην Δήμου Τυμφαίων, Γάβρο του πρώην Δήμου Χασίων και Βασιλικής του πρώην ομώνυμου Δήμου. Τα βασικά έργα που θα υλοποιηθούν είναι η κατασκευή νέων αγωγών εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, δεξαμενών αποθήκευσης νερού και νέου

αντλιοστασίου. "Το συγκεκριμένο έργο καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα και την επάρκεια νερού, αντιμετωπίζοντας και τα προβλήματα ύδρευσης που υπήρχαν μέχρι σήμερα σε πολλούς οικισμούς του Δήμου Καλαμπάκας", ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο δε, δήμαρχος Καλαμπάκας, Δημήτρης Σακελλαρίου, επισήμανε πως "τα δυόμιση τελευταία χρόνια, τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και ο Δήμος Καλαμπάκας, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουν οι δημότες καθαρό νερό και να καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες". Να σημειωθεί ότι φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμπάκας, με κύριο τον Δήμο Καλαμπάκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα