Μακρυπούλια: Με ποιον άνδρα κατέληξε στην αστυνομία;

10:37 11/5/2013 - Πηγή: TNSite

Το αν φλερτάρει, πως θέλει το σωστό το φλερτ, τι την ξενερώνει σε έναν άνδρα, αλλά και με ποιον κατέληξε στην αστυνομία, αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια, αφού δέχτηκε το ανεπιτυχές φλερτ του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του εξήγησε, πως από κομπλιμέντα, «έχω ακούσει και ωραία, και χυδαία, και συνηθισμένα. Εμένα, το φλερτ

στη ζωή μου, μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορώ να πω, ότι έχω φλερτάρει περισσότερο στη ζωή μου, απ΄ότι έχω κάνει σχέσεις! Το φλερτ για μένα είναι ενέργεια. Θέλει σωστό timing, και δεν είναι μόνο αυτά που λέγονται, αλλά το πώς συμπεριφέρονται τα κορμιά».

Ποιο είναι το μοιραίο λάθος σ΄ένα φλερτ που μπορεί να της κάνει κάποιος;

«Να είναι λιγούρης, να μην υπάρχει λίγο τάκτ, λίγο χιούμορ, μια διακριτικότητα τόσο όσο. Και να μην έχει πολλή σιγουριά. Αυτό με ξενερώνει εμένα. Ο άνδρας ο σίγουρος, με την τρομερή αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε και με ποιον άνδρα κατέληξε στην… Αστυνομία!

«Μου έχει τύχει κρυφός θαυμαστής με τον οποίο καταλήξαμε στην αστυνομία. Με παρακολουθούσε κάθε βράδυ, την έστηνε έξω από το θέατρο, οδηγούσα έπαιρνα ταξί και πήγαινα σπίτι μου ή όπου κι αν πήγαινα, και πάντα με παρακολουθούσε. Μια, δυο τρεις, κάποια στιγμή φοβήθηκα, και κάλεσα την αστυνομία. Μετά αφού λύθηκε όλο αυτό το πράγμα, αυτό το παιδί ερχόταν σε όλες μου τις παραστάσεις, και όλως τυχαίως ήρθε και προχθές τον είδα πάλι».

Ποιοι άνδρες όμως την ιντριγκάρουν και τι κοιτάει σε αυτούς;

«Δεν δίνω μεγάλη βάση στην ομορφιά. Με ενδιαφέρει το σύνολο, το στυλ, ο τρόπος που πλασάρεται ο άλλος, που έχει να κάνει με όλη του την προσωπικότητα. Εμένα μ΄αρέσει να με διεκδικούν μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα