Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα

12:57 28/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι παρουσία του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα που ξεκίνησε μετά τη δοξολογία για την Εθνική Επέτειο.

Η μαθητική παρέλαση στους δρόμους της πρωτεύουσας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:30 και παρακολουθήθηκε από πολύ λίγο κόσμο.

Άνοιξαν πριν λίγο οι κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα, οι οποίοι παρέμεναν κλειστοί από τις

8 το πρωί, χάριν της μαθητικής παρελάσεως που διεξήχθη στο πλαίσιο του εορτασμού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στην κυκλοφορία δόθηκαν όλοι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, από την Λεωφ.Βασ.Σοφίας, έως την οδό Όθωνος και την Σταδίου ενώ λειτουργεί εκ νέου και ο σταθμός Μετρό της πλατείας Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι φέτος, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, στη μαθητική παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Αθήνας.

Η παρέλαση διεξήχθη σε αστυνομικό κλοιό, υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ οι δημοσιογράφοι και οι επίσημοι χρειάστηκε να έχουν διαπιστεύσεις.

Μεγάλα τμήματα της Αστυνομίας και δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν στις διασταυρώσεις των δρόμων και επέβλεπαν το χώρο, ενώ παρέμεινε κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα