Παίρνει και Μενέζ η Μονακό από την Παρί

06:42 10/7/2013 - Πηγή: TNSite
Η ενίσχυση της Μονακό δεν σταματά. Ο σύλλογος του Πριγκιπάτου συνεχίζει τα μεταγραφικά χτυπήματα, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα, έτοιμη να διεκδικήσει αμέσως το Σαμπιονά. Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», το επόμενο απόκτημα της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να προέρχεται από τους μεγάλους ανταγωνιστές, την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δημοσίευμα της «L’ Equipe» αναφέρει πως ο Ζερεμί Μενέζ σύντομα θα ενταχθεί στην Μονακό, αφού

οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα για τη μετακίνηση του διεθνούς παίκτη. Απομένουν, ακόμα, κάποιες λεπτομέρειες για να θεωρηθεί «τελειωμένη» η μεταγραφή, αλλά όλα δείχνουν πως αυτές θα διευθετηθούν σύντομα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να προβάλλει αντιρρήσεις, καθώς στην ομάδα του Παρισιού δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και ελπίζει σε μια νέα αρχή της καριέρας του. Όσο για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, όλοι είναι βέβαιοι πως ο Ζερεμί Μενέζ δεν πρόκειται να μείνει… παραπονεμένος.

Απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας και η Μονακό προχωρήσει στην απόκτηση ενός, ακόμα, σημαντικού ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα