Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στην Aλεξία

14:48 13/4/2013 - Πηγή: TNSite

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του πρόωρου θανάτου της Αλεξίας. Η άτυχη κοπέλα είχε ήδη καταφέρει να βγει νικήτρια στη ζωή μια φορά αλλά δεν άντεξε και δεύτερο χτύπημα. Ο πρόωρος θάνατος της ιδιαίτερα αγαπητής Αλεξίας Τσαμαρίδου-Μαργώνη στα 44 χρόνια της ήταν ειδηση που σόκαρε συγγενείς αλλά και όσους γνώριζαν τη μάχη που είχε δώσει η 44χρονη.
Η στάση της απέναντι στην ασθένειά της ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη, αφού ανταποκρινόταν μέχρι την τελευταία στιγμή σε οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις,

δίχως να χάνει την αισιοδοξία της και τη φιλική της διάθεση. Tα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, που βαθμιαία μετατράπηκε σε απελπιστική.

Ηταν μια πολύ δραστήρια, καλόκαρδη και δυναμική κοπέλα, με εντυπωσιακό παρουσιαστικό, που υπήρξε αθλήτρια, και ήρθε στην πόλη μας από την Βόρεια Ελλάδα. Θετικός χαρακτήρας, πληθωρικό κορίτσι, τυπικό δείγμα ανοιχτής αλλά και αξιοπρεπούς Μακεδόνισσας, με ένα χαμόγελο που φώτιζε τη μέρα των οικείων και των φίλων. Αυτό το χαμόγελο, τον τελευταίο καιρό δεν έφυγε, αλλά ήταν πια πικρό...

Ασκούσε το επάγγελμα της λογίστριας, αλλά είχε αναμιχθεί και με τοπικά έντυπα, καθώς ο σύζυγός της Δημήτρης Μαργώνης, αθλητικογράφος, είχε ασχοληθεί και με έκδοση περιοδικού. Το τελευταίο διάστημα, περίπου μια τριετία, έδινε με γενναιότητα άνισο αγώνα με τον καρκίνο, ως αφοσιωμένη μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού.

«Ηταν πολύ δυνατή» έλεγαν χθες οι οικείοι της, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την άδικη μοίρα... Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες, και θα παραστούν συμπολίτες φίλοι του στενού περιβάλλοντός της.

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα