Πιρς Μπρόσναν: Έχασε την κόρη του από καρκίνο

18:08 3/7/2013 - Πηγή: TNSite

Στο ίδιο... τραγικό έργο θεατής βρέθηκε και πάλι ο Πιρς Μπρόσναν. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πριν από 22 χρόνια είχε χάσει την πρώτη σύζυγό του από καρκίνο των ωοθηκών, τώρα πενθεί τον χαμό της θετής κόρης του από την ίδια νόσο. Ο λόγος για τη 42χρονη Σάρλοτ, την οποία ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ υιοθέτησε το 1986, όταν έφυγε από τη ζωή ο βιολογικός της πατέρας.

«Η αγαπημένη μου κόρη Σάρλοτ Εμιλι πέρασε στην αιώνια ζωή ηττημένη από τον καρκίνο των ωοθηκών. Είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, Αλεξ,

τα παιδιά της, Ιζαμπέλα και Λούκας, και τα αδέρφια της, Κρίστοφερ και Σον. Η Σάρλοτ πολέμησε τον καρκίνο με θάρρος και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας βαραίνουν από την απώλεια της γλυκύτατης κόρης μας. Προσευχόμαστε για εκείνη, αλλά και για να βρεθεί σύντομα θεραπεία γι' αυτήν την ύπουλη νόσο. Ευχαριστούμε όλους για τα εγκάρδια συλλυπητήριά τους», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ηθοποιός.

Η Σάρλοτ ήταν εννέα χρονών το 1980, όταν ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της, Κασάντρα. Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να μοιραστεί πολλές ευτυχισμένες στιγμές, αφού μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών. Ο ηθοποιός της συμπαραστάθηκε στην τετραετή μάχη που έδωσε ενάντια στην επάρατη νόσο. «Αυτές οι καταστάσεις σημαδεύουν την καρδιά και αποτελούν πάντα κομμάτι της ζωής σου. Το να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να αργοπεθαίνει από αυτήν την απαίσια ασθένεια σημαδεύει την ψυχή σου ανεξίτηλα» δήλωσε πρόσφατα ο Μπρόσναν, ο οποίος στην τελευταία του ταινία με τίτλο «Love Is All You Need» αποφάσισε –ως μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας- να υποδυθεί έναν χήρο που ερωτεύεται μια καρκινοπαθή.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα