Προγνωστικά Δευτέρας

21:50 13/1/2014 - Πηγή: TNSite

Με ταμείο έκλεισε η χθεσινή ημέρα καθώς πέρασε η βασική πρόταση ενώ η «αναπληρωματική» είχε 4/5 με συνολικό απολογισμό 8/9.Ταμείο και όσοι ακολούθησαν τον Δαναμπάση επιλέγοντας την δεύτερη επιλογή για το ματς του Ολυμπιακού.Ένα ήρεμο για σήμερα αφού μεσοβδόμαδα έχουμε κύπελλα κάτι που δεν μας αρέσει.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛΟι κανονιέρηδες εκτός έδρας έχουν σκοράρει και έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ

από ότι εντός έχοντας τα διπλάσια όβερ.Πρώτη σκέψη μου το όβερ καθώς επιστρέφει και ο Αγκμπολαχορ για την Βίλα λογικά,περιμένοντας όμως το ματς να ανοίξει στο δεύτερο μισό. Περισσότερα γκολ στο β” ημίχρονο (1,90).

ΙΝΤΕΡ – ΚΙΕΒΟΑπό τις χειρότερες ομάδες η Κίεβο στην Ιταλία και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε 18 αγώνες και εκτός έδρας μόλις 4.Δεν πιστεύω να απειλήσει την Ίντερ που και αυτή δεν είναι στα καλά της αλλά με σύμμαχο και την παράδοση (7 σερί άσοι) θα κερδίσει αν καταφέρει να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων σχετικά νωρίς. Άσος Ιντερ(-1) (2,05).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔΣτο Ελ Μαδριγάλ κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις της Ισπανίας μετά απο αυτές της πρώτης τριάδας.Οι δύο ομάδες έρχονται απο 4 όβερ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και εντός/εκτός μετράνε διπλάσια όβερ απο άντερ.Σε φουλ φόρμα η Σοσιεδάδ με 5 συνεχόμενες νίκες στο 4 αξίζει αλλά θα πάω στα πολλά γκολ. Οβερ (1,80).

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα