Σε ποιον θα μοιάζει το βασιλικό μωρό; Φωτογραφίες!

21:22 23/7/2013 - Πηγή: TNSite

Από στιγμή σε στιγμή το βασιλικό μωρό θα εμφνιστεί έξω από το μαιευτήριο St. Mary’s στην αγκαλιά της μητέρας του Kate και του πατέρα του William.

Επειδή όμως οι Βρετανοί είναι ανυπόμονοι και δεν μπορούν να περιμένουν για να δουν σε ποιον μοιάζει τελικά το παιδί, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Επιστήμονες λοιπόν συνδύασαν τα χαρακτηριστικά της Kate και του William και με τη βοήθεια της τεχνολογίας δημιούργησαν την εικόνα του πιο διάσημου μωρού

του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Charanjeet Kondal που έχει ένα ανάλογο site στο οποίο σκιαγραφεί φυσιογνωμίες, συνδύασε τα βασικά χαρακτηριστικά της Δούκισσας και του Δούκα του Cambridge για να προβλέψει πώς θα είναι η εμφάνιση του παιδιού τους.

Υπάρχουν βέβαια κάποιοι επιστήμονες, όπως η σύμβουλος γενετικής Suretha Erasamus, η οποία έχει πάρει ως δεδομένο ότι το μωρό θα μοιάζει στον πατέρα του και στην γιαγιά του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τη δική της πρόβλεψη θα έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Μεγαλώνοντας όμως δεν αποκλείει τα μαλλιά του να σκουρύνουν και να μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα