Τατσόπουλος σε Παππά: Είσαι υμνητής του Χίτλερ

15:56 15/5/2013 - Πηγή: TNSite

''Ο κ. Παππάς μου έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας μου 100.00 ευρώ, τα οποία δεσμεύεται να δώσει στις αγαθοεργίες της Χρυσής Αυγής'', είπε ο κ. Τατσόπουλος στην αρχή της ομιλίας του με αφορμή την άρση ασυλίας του για τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του γιατί κάτι τέτοιο θα ποινικοποιούσε τον πολιτικό λόγο και συμπλήρωσε: ''Γίνεται μία σταδιακή δηλητηρίαση του εκλογικού

σώματος ώστε να δέχεται πράγματα εξωφρενικά πως σημεία της καθημερινής ζωής''.

Τατσόπουλος: Είστε νταβατζήδες

''Δεν θα συνηθίσουμε στον τρόμο που θέλει να επιβάλλει η Χ. Α. Στη συνείδησή μας ο φασισμός είναι ταυτισμένος με ένα κύμα, ένα τσουνάμι βίας. Αυτό έχει δρομολογηθεί, κάθε 2 μέρες έχουμε καταγραφή μίας ρατσιστικής επίθεσης'' συμπλήρωσε, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως δεν ανακαλεί το χαρακτηρισμό ''νταβατζήδες'' τον οποίο είχε αποδώσει στο κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια ο κ. Τατσόπουλος διάβασε και απόσπασμα από κείμενο στο οποίο ο κ. Παππάς ζητούσε να τιμηθεί η μνήμη του θανάτου του Αδόλφου Χίτλερ ζητώντας παράλληλα από όλους τους Έλληνες να αποτίσουν φόρο τιμής.

''Ο Φύρερ του γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της νέας Ευρώπης και η Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν (...) Εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή , χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φύρερ και στην πίστη στη νίκη. Ο αγών συνεχίζεται το μέλλον μας ανήκει''.

Παππάς: ''Η Αριστερά των gay parade, χωρίς ανδρισμό

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παίρνοντας το λόγο, ευχαρίστησε τον κ. Τατσόπουλο που του θύμισε το κείμενό του και ευθέως παραδέχθηκε τους ύμνους για τον Χίτλερ: ''Ευχαριστούμε τον Τατσόπουλο που μας διάβασε γραπτά της νιότης μας. Τι να κάνουμε; Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου και το μέλλον του''.

Συνεχίζοντας, τόνισε ζήτησε να εγκληθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για εξύβριση του Γέρου του Μωριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και υποστήριξε ότι ''γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος''.

''Ο Τατσόπουλος με την 'συριζαΐικη' λογική του απέδειξε ποια είναι η Αριστερά των gay parade, χωρίς ανδρισμό. Θα έπρεπε, αν φοράγατε παντελόνια να πείτε ναι, να αρθεί η ασυλία μου'' κατέληξε ο κ. Παππάς.

Η άρση ασυλίας του κ. Τατσόπουλου απορρίφθηκε ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα