Το καλοκαίρι της ταιριάζει!

13:01 31/7/2013 - Πηγή: TNSite

Το καλοκαίρι της ταιριάζει και το καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη έχει πλέον ένα όνομα. Άχλα. Μετά από την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha η Ελένη Μενεγάκη

απολαμβάνει ήρεμη τις διακοπές της στην Άνδρο μαζί με τα τρία της παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, αλλά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO! ελάχιστες είναι οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη εγκαταλείπει τα Άχλα και πηγαίνει στη Χώρα της Άνδρου προκειμένου να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την κουζίνα καθώς όπως όλοι γνωρίζουν η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τη μαγειρική και καθημερινά σχεδόν φτιάχνει νοστιμιές για τους δικούς της.

Λίγο πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη Μενεγάκη πήρε το δίπλωμα χειριστή σκάφους και πλέον μπορεί να κάνει τις βόλτες της με το σκάφος που απέκτησε. Άλλωστε η ίδια σχεδόν καθημερινά ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο twitter αλλά και το Instagram φωτογραφίες από τις βουτιές της στα νερά του Αιγαίου. Αίσθηση προκάλεσε και η φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον αδελφό της Θοδωρή στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα