Τράκαρε με το αυτοκίνητό της, πήρε ταξί και ξανατράκαρε!

02:50 11/12/2013 - Πηγή: TNSite

Για τους περισσότερους η χθεσινή μέρα ήταν απλώς ακόμη μία τσαγκαροδευτέρα. Για την Ευγενία Σαμαρά όμως υπήρξε... τρακαροδευτέρα! Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη τράκαρε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες! Ναι, καλά διαβάσατε, δεν πρόκειται για «Ράδιο αρβύλα».

Ξεκινώντας νωρίς το πρωί από το σπίτι της στην Καλαμαριά για να πάει σε κάποια επαγγελματικά ραντεβού που είχε προγραμματίσει, η Ευγενία δεν μπορούσε να

φανταστεί το χουνέρι που της είχε επιφυλάξει η μοίρα. Την ώρα που βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης και οδηγούσε για να φτάσει στον προορισμό της, άλλος οδηγός παραβίασε ένα STOP κι έπεσε πάνω της. Η παρουσιάστρια τρόμαξε πολύ, αλλά για καλή της τύχη δεν τραυματίστηκε. Το αυτοκίνητό της ωστόσο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η συνέχεια βρήκε την Ευγενία να καλεί την ασφαλιστική της εταιρεία και την οδική βοήθεια, που μετέφερε το όχημά της στο συνεργείο.Πάει και το ταξί

Επειτα από αρκετή ώρα ταλαιπωρίας η σέξι Ευγενία πήρε βαθιές ανάσες αποφασίζοντας να συνεχίσει τη μέρα της με όση διάθεση της είχε απομείνει μετά το πρωινό τρακάρισμα. Κι επειδή δεν είχε πλέον αυτοκίνητο, σταμάτησε ένα ταξί για να την πάει στον προορισμό της. Λίγο παρακάτω όμως τράκαρε και το ταξί στο οποίο επέβαινε!

Ευτυχώς επρόκειτο για μικρή σύγκρουση, από την οποία η Ευγενία βγήκε πάλι αλώβητη. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπόρεσε να μην αναρωτηθεί ποιος τη... μούντζωσε πρωί πρωί. Οπως ήταν επόμενο, ο οδηγός του ταξί σταμάτησε για να περιμένει την οδική βοήθεια κι εκείνη πήρε άλλο για να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Ευτυχώς, δεν τρίτωσε το κακό!

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα