ΤΣΣΚΑ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2, Μπάγερν - Πλζεν 5-0

23:53 23/10/2013 - Πηγή: TNSite
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο Χίμκι, κάνοντας ανατροπή με δύο γκολ του Αγκουέρο και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης, ενώ η Μπάγερν πήρε 3η νίκη με το 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Χίμκι, κάνοντας ανατροπή με δύο γκολ του Αγκουέρο.

Η

Μπάγερν, όπως αναμενόταν άλλωστε, επικράτησε εύκολα στο Μόναχο της Βικτόρια Πλζεν με 5-0, παίρνοντας την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Σκόρερς: 32' Τόσιτς / 34' και 42' Αγκουέρο

Γήπεδο: "Αρένα Χίμκι", Χίμκι

Διαιτητής: Οβίντιου Χατσεγκάν (Ρουμανία)

Το σκορ στο Χίμκι άνοιξαν οι Ρώσοι στο 32' με το πλασέ του Τόσιτς, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χαρτ, έπειτα από το βολέ του Ακινφέεβ και την κεφαλιά-πάσα του Χόντα.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Σέρχιο Αγκουέρο απάντησε, κάνοντας το 1-1 για την Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από την μπαλιά του Νταβίντ Σίλβα και το λάθος του Ιγκνασέβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει στο ύψος του πέναλτι και ουσιαστικά έκανε... κοντρόλ και έστρωσε την μπάλα στον Αγκουέρο που πλάσαρε εν συνεχεία ανενόχλητος.

Η ανατροπή για τους "πολίτες" ολοκληρώθηκε στο 42', με τον Αγκουέρο να σκοράρει ξανά, αυτήν την φορά με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από την σέντρα του Άλβαρο Νεγκρέδο.

Στο 93' η ΤΣΣΚΑ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίζει, με τον Κεϊσούκε Χόντα να σουτάρει από κοντά και τον Τζο Χαρτ να αποκρούει με το πόδι.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Ναμπάμπκιν, Βασίλι Μπερεζούτσκι (6' Αλεξέι Μπερεζούτσκι), Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Μιλάνοφ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Τόσιτς, Ζούμπερ (49' Μούσα), Ντουμπιά.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ (3-5-2): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Φερναντίνιο, Χάβι Γκαρθία, Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα (78' Νασρί), Αγκουέρο (88' Κλισί), Νεγκρέδο (70' Τζέκο).

Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν 5-0

Σκόρερς: 25' πέν. και 61' Ριμπερί, 37' Αλάμπα, 91' Γκέτσε

Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο

Διαιτητής: Άλαν Κέλι (Ιρλανδία)

Ο Άριεν Ρόμπεν κέρδισε πέναλτι από τον Χούμπνικ και ο Φρανκ Ριμπερί ευστόχησε από τα 11 βήματα, ανοίγοντας το σκορ για τους Βαυαρούς στο 25'.

Ο διεθνής Αυστριακός αμυντικός, Ντέιβιντ Αλάμπα (καταγωγή από Νιγηρία), μπήκε στην περιοχή της Βικτόρια Πλζεν στο 37' και με εξαιρετικό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Μπάγερν.

Στο 61' ο Φρανκ Ριμπερί σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, κάνοντας το 3-0 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και εντυπωσιακό "σκαφτό" πλασέ μέσα από την περιοχή (με το... μυτάκι).

Τρία λεπτά μόλις αργότερα ήρθε το 4-0 για την Μπάγερν με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ να σκοράρει αφού γύρισε όμορφα το σώμα του, έπειτα από πάσα του Μάριο Γκέτσε, ο οποίος στο 91' διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Κοντέντο, Αλάμπα, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ρέζνικ, Τσιζόβσκι, Χούμπνικ, Λιμπέρσκι, Προχάζκα, Χόρβατ, Χοράβα, Ραϊτόραλ, Πετρζέλα, Κόλαρ.

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 9 (11-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-4)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-7)

4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-11)

Ο πίνακας των σκόρερς

7 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

6 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

4 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα