Βαρυποινίτες παντρεύτηκαν στη φυλακή με μάρτυρα τον Κάρλος το Τσακάλι

15:15 20/7/2013 - Πηγή: TNSite

Δύο βαρυποινίτες, που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες, παντρεύτηκαν με μάρτυρα τον περιβόητο Κάρλος το "Τσακάλι". Ή τουλάχιστον, έτσι διαρρέουν οι καλεσμένοι του μυστηρίου.

Ο κατά συρροή δολοφόνος (serial killer) Alfredo Stranieri και ο Germain Gaiffe που είχε αποκεφαλίσει το θύμα του, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μάρτυρας για τον γάμο ήταν ο Κάρλος, ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον υπεύθυνο της φυλακής, Frédérik Bernard.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γάλλος κωμικός Dieudonné M'bala M'bala που εμφανίστηκε φορώντας

λευκό νυφικό και δεν έχασε την ευκαιρία να φτιάξει ένα σχετικό βίντεο για το συμβάν και να αναμεταδώσει το γεγονός στο Twitter.

Το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί ο κωμικός ωστόσο, εγείρει ερωτήματα σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, για το κατά πόσο ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα αλήθεια ή εν τέλει "σκηνοθετήθηκε" για διαφημιστικούς λόγους.

Ο 56χρονος Stranieri έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο τεσσάρων ανθρώπων ενώ ο 45χρονος Gaiffe εκτίει ποινή 30 ετών για τη δολοφονία ενός άνδρα τον οποίο αποκεφάλισε και τεμάχισε.

Οι δύο, που είναι στενοί φίλοι, είχαν μπει και πάλι στο επίκεντρο της κοινής γνώμης το 2011. Τότε, είχαν στείλει γράμμα στη πολιτικό Rachida Dati, με το οποίο ισχυρίζονταν και οι δύο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Το Δικαστήριο τους τιμώρησε για την κίνηση τους αυτή με μερικούς μήνες φυλάκισης παραπάνω.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, είναι πολύ πιθανό να σκαρφίστηκαν τον "γάμο" τους για να προκαλέσουν αίσθηση.

Πηγή: Huffington Post

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα