14χρονος Ινδονήσιος λέει ότι «γεννά» αβγά

ΚΟΣΜΟΣ14χρονος Ινδονήσιος λέει ότι «γεννά» αβγάΠαρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 20:44

❱❱ Τον γύρο του πλανήτη έκανε η είδηση ότι 14χρονος στην Ινδονησία «γέννησε» δύο αβγά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει «γεννήσει» συνολικά 20 αβγά.

Την περασμένη Τρίτη ο Ακμάλ Ρουσλί από την επαρχία Σουλαέσι Σελατάν, όπως ανέφερε ο πατέρας του στην τοπική ιστοσελίδα DetikHealth, διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Καμπουπάτεν Γκόουα με πόνους στην κοιλιά. Κάνοντας ακτινογραφίες οι γιατροί ανακάλυψαν

ότι στο παχύ έντερό του υπήρχαν δύο πλήρως σχηματισμένα αβγά πουλερικών.

Επειτα από αρκετή προσπάθεια οι χειρουργοί κατάφεραν να τα αφαιρέσουν από τον πρωκτό του, χωρίς να τα σπάσουν. Αν και δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν αποδείξεις, υποπτεύονται ότι προ ημερών κάποιος εισήγαγε τα αβγά στον πρωκτό του Ρουσλί για να τα εμφανίσει αργότερα σαν δικά του.

«Είναι αδύνατος, από επιστημονικής άποψης, ο σχηματισμός αβγών στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως στο πεπτικό του σύστημα» σχολίασε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Μουχαμάντ Τασλίμ. Στο παρελθόν και ο Κακέκ Σινίν από την Τζακάρτα υποστήριξε ότι «γεννούσε» αβγά, οι γιατροί όμως διαπίστωσαν ότι ήταν αβγά κότας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα