«Glory days» για τον Τζανετόπουλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Glory days» για τον ΤζανετόπουλοΤρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 16:32

Στην Εθνική ο Ανταμ Τζανετόπουλος. Στο άκουσμα της είδησης ελάχιστοι απόρησαν, διότι, πολύ απλά, ο 20χρονος άσος της ΑΕΚ διάγει εντός του 2015 «glory days», που ξεκίνησαν από τις 8 Ιανουαρίου, στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού Σταδίου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (3-0).

Ηταν το παιχνίδι όπου ο Τζανετόπουλος έστειλε το πρώτο «ηχηρό» μήνυμα για το ποιος είναι. Δεν έπαιξε ως στόπερ,

αλλά αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, που συνδυάστηκε και με γκολ. Κάπου εκεί, λοιπόν, άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στην ποδοσφαιρική μας ζωή ο νεαρός άσος, ο οποίος βρέθηκε στην «Ενωση» από... σπόντα, και αφού πρώτα είχε περάσει από τα κλιμάκια του Ολυμπιακού. Ο Ανταμ βρέθηκε το 2010 στου Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να τον εντάσσουν στην Κ-17, τον τότε προπονητή της, Δημήτρη Τερεζόπουλο, να δουλεύει πολύ μαζί του, αλλά ο μικρός να αποχωρεί το 2012 κατόπιν εισήγησης του Μπερντ Στορκ (για χρόνια δούλεψε στα τμήματα των ακαδημιών των Πειραιωτών).

Ο Τζανετόπουλος επέστρεψε, λοιπόν, στον Βόλο και έκανε επανεκκίνηση στην καριέρα του. Ταυτόχρονα διάβαζε, και εισήχθη, εν τέλει, στο ΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας στην Αθήνα. Και το καλοκαίρι του 2013, στη νέα εποχή της ΑΕΚ, φτάνει στα Σπάτα κατόπιν εισηγήσης του Στέλιου Μανωλά, που τον είχε παίκτη στη Νίκη, και τις «ευλογίες» του έμπειρου πορτιέρο Ηλία Βούρα, που είχε μόλις υπογράψει στην «Ενωση» και αγωνιζόταν στους Βολιώτες. Εκεί ξεκίνησε η ανέλιξη του Ανταμ, ο οποίος χθες κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών αντί του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου. Μία ημερομηνία που θα τη θυμάται καλά μέχρι την επόμενη. Δηλαδή; Μιας και ο νεαρός άσος απασχολεί ήδη τις Ιντερ, Σεβίλλη και Μπολόνια με τον ατζέντη του, Βασίλη Τσιάρτα, να ξέρει ότι πρόκειται για σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Στα της προπόνησης της Εθνικής, ο υπηρεσιακός Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας είχε χθες δύο απουσίες. Η πρώτη αφορούσε στον Κώστα Μανωλά. Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε στα πλευρά κατά τη διάρκεια του ματς στο Καμπιονάτο ανάμεσα στη Ρόμα και την Παλέρμο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία (τέθηκε εκτός μάχης από τα δύο επόμενα παιχνίδια, με Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία). Οσο για τον έτερο απόντα, αυτός ήταν ο άσος του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης, ο οποίος εξασφάλισε μονοήμερη άδεια κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Κώστα Τσάνα. Ετσι, θα ενσωματωθεί στην ομάδα σήμερα (στις 15.30 θα αναχωρήσει για το Μπέλφαστ η αποστολή της Εθνικής).

ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Glory, Τζανετόπουλο,Glory, tzanetopoulo