H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τους έβγαλε τα μάτια!

SHOWBIZΧρειάστηκαν τρία άτομα για να τη βοηθήσουν στην προετοιμασία της μεγάλης βραδιάςH Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τους έβγαλε τα μάτια!Δευτέρα, Ιανουάριος 22, 2018 - 13:37

❱❱ Το... αβυσσαλέο ντεκολτέ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μαγνήτισε τα φλας στο πάρτι γενεθλίων της

Το birthday party της ήταν υπερπαραγωγή, η τούρτα της μεγαλειώδης και το ντεκολτέ

της... φλόγα, που λίγο έλειψε να κόψει την ανάσα των αρσενικών που βρέθηκαν στο διάβα της. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το reality μόδας του Σκάι «My style rocks», διοργάνωσε το πάρτι της σε bar-restaurant της Γλυφάδας και κατέφθασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τον οποίο θα παντρευτεί το καλοκαίρι. Φορώντας ένα στενό μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, η Αλεξάνδρα μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας.

Οπως πληροφορηθήκαμε, χρειάστηκαν τουλάχιστον τρία άτομα για να τη βοηθήσουν στην προετοιμασία της μεγάλης βραδιάς! Κομμωτής, μακιγιέζ και στιλίστας επιστράτευσαν τις τέχνες και τα ταλέντα τους για να γίνει το κορίτσι των γενεθλίων (ανήκει στον αστερισμό του Αιγόκερου) όσο το δυνατόν πιο εκθαμβωτικό! Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η τούρτα της, στην κορυφή της οποίας υπήρχε μέχρι και κορόνα. Ε, αφού δεν κατέκτησε το στέμμα της νίκης στο reality μόδας, φρόντισε τουλάχιστον να έχει μια κορόνα στο birthday cake της.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι της Παναγιώταρου ήταν κάποιες από τις πρώην συμπαίκτριές της στο «My style rocks», όπως η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Τζώρτζια Βαϊνά και η μεγάλη νικήτρια Ραμόνα Βλαντή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα