Xολή fm! O Νότης «έθαψε» τον Καζαντζίδη στην εκπομπή του Ρέμου

SHOWBIZXολή fm! O Νότης «έθαψε» τον Καζαντζίδη στην εκπομπή του Ρέμου Παρασκευή, Ιούνιος 22, 2018 - 18:47

❱❱ «Καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε»! Μ’ αυτή την ατάκα το «Πρωινό» σχολίασε την κουβέντα που είχαν ο Νότης Σφακιανάκης και ο Αντώνης Ρέμος στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού, στον οποίο έχει εκπομπή ο τελευταίος.

Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκειά της ακούστηκαν πολλές... κακίες! «Δημοσιογράφος δεν είμαι. Μη με βρίζεις. Εγώ, ρε φίλε, δεν σε έχω βρίσει» είπε ο Ρέμος στον συνάδελφό του, όταν εκείνος του είπε ότι βρίσκεται εκεί

ως δημοσιογράφος.

Νωρίτερα, ο Σφακιανάκης είχε αμφισβητήσει και τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη. «Ηταν μεγάλος τραγουδιστής, με “ξένη” φωνή, ποσταρισμένη, τοποθετημένη... Ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν 16 χρόνων και έπαιζε μαζί του μπουζούκι... του έγραψε τραγούδια και τα οικειοποιήθηκε (σ.σ.: ο Καζαντζίδης). Ενας μεγάλος άνδρας ποτέ δεν κάνει κάτι τέτοιο σ’ ένα παιδί που έχει πάρει μαζί του» ανέφερε, χωρίς ο οικοδεσπότης να τοποθετηθεί στο θέμα. Αίσθηση προκάλεσε και η... διαπίστωση του τραγουδιστή που συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του: «Δεν έχεις νυμφευθεί; Νυμφευθεί, όχι παντρευτεί, τι είσαι gay;» είπε στον συνομιλητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα