Αγώνας μέχρι τέλους για την «κάθαρση»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑγώνας μέχρι τέλους για την «κάθαρση»!Παρασκευή, Ιανουάριος 16, 2015 - 17:23

Με εντολή Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα! Η διαιτησία του Μήτσιου στη Μυτιλήνη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Κόντρα στο σάπιο κατεστημένο και τους εκφραστές του, ο ομογενής επιχειρηματίας πήρε τη μεγάλη απόφαση: να το χτυπήσει κατάστηθα αποσύροντας

την ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα! Χωρίς να φοβάται το κόστος, ζήτησε χτες να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να ανοίξει η συζήτηση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το κοφτερό σκεπτικό του συνοψίζεται ως εξής: θα προκαλέσουμε ανυπολόγιστο ρήγμα στο σύστημα αν φύγουμε!

Ο Ιβάν Σαββίδης, φανερά εκτός εαυτού, επικοινώνησε, μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλλονή, με τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη. Κατέστησε σαφές ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα δεν συνιστούν ψεύτικη απειλή, έδωσε εντολή το θέμα να συζητηθεί με όλους τους φορείς (Α.Σ. ΠΑΟΚ, βετεράνοι, οργανωμένοι οπαδοί) και απαίτησε να γίνει όλη η απαραίτητη προεργασία για να κατοχυρωθεί ο σύλλογος νομικά, αλλά και οικονομικά, με απόλυτα δική του ευθύνη, για όσο χρονικό διάστημα μείνει εκτός πρωταθλήματος.
«Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε» είπε ο Σαββίδης, και, με απόφασή του, η ΠΑΕ προχώρησε σε δριμύτατη ανακοίνωση εναντίον του «βρόμικου κυκλώματος που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο».

«Εξωπραγματικό»

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων...
»Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.
»Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε έναν κοινό στόχο. Ας είμαστε οι "τρελοί του χωριού" που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Γιώργος Μπούζος

Keywords
Τυχαία Θέματα