ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (21.09.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (21.09.15)Δευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2015 - 17:11

Με τις ταυτότητες και στα εκλογικά μας τμήματα! Βρήκαν τη δημοκρατία οι πρόγονοι περί τον 5ο αιώνα π.Χ., να μην την τιμήσουμε εμείς ψηφίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τριμήνου; Στα παραβάν μας, λοιπόν, ο λαός και οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης στις τηλεοράσεις τους!

*

Πρωί Κυριακής και ο Alpha με τον Μάνεση δίνει λόγο στον ηθοποιό Μπουγιούρη (μάλλον, διότι τον μπερδεύω με τον Μπουρδούμη, να πω την αμαρτία μου). Ο ηθοποιός λέει

πως σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ κόντρα στην κρίση. Κλισέ άσχετο με την πολιτική, οικονομική, κοινωνική επιστήμη, διότι ακόμα και ο έρωτας θέμα οικονομίας είναι!

*

«Η γενιά μου» λέει ο Μπουγιούρης σε πολιτικό οίστρο, «η δική μου γενιά» ανταπαντά ο Μάνεσης, άντε ξανά «η γενιά μου» ο πρώτος! Με δεδομένο πως σε αυτή τη χώρα κάνουμε ταχύτατα εκλογές, αλλάζουμε μάλλον και τις γενιές με τον ίδιο ρυθμό, όχι στα 29 χρόνια αλλά ανά πενταετία, αλλιώς δεν εξηγείται το χάσμα μεταξύ του ηθοποιού και του δημοσιογράφου!

*

Να γεμίζει ο τηλεοπτικός χρόνος κι ας λέμε και χαζομαρούλες, αρκεί να ακουστεί η σειρά «Το σόι μας» του σταθμού, στην οποία παίζει ο ηθοποιός. Και η ενημέρωση συνεχίζεται...

*

Εξαιρετική η πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, με τη Μάριον Μιχελιδάκη και καλεσμένο -ανάμεσα σε άλλους- τον Σπύρο Γιανναρά. Τι καλά που θα ήταν να έγραφαν από κάτω απ' τους καλεσμένους το όνομα και την ιδιότητά τους, όπως κάνουν όλες οι άλλες τηλεοράσεις του κόσμου, ώστε να ξέρουμε ποιος μιλά!

*

Ο Γιώργος Παπαδάκης που έλεγε «Καλημέρα Ελλάδα» με καλεσμένους, όπως ο Πέτρος Κατσάκος, να εκφράζουν και μία άλλη άποψη απ' την καθιερωμένη, κέρδισε άλλη μία φορά την προσοχή μας. Την ίδια ώρα το Star έπαιζε Χελωνονιντζάκια. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

*

Στο Mega ο αγαπητός κύριος Καμπουράκης μάς έλεγε πως το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος ή δεν μπορεί να σκεφτεί ή βαριέται, ενώ παρέδιδε τη σκυτάλη της ενημέρωσης στην κυρία Σαράφογλου για να μας δείξει, μάλλον, πώς γίνεται η διαδικασία της σκέψης...

*

Ξημερώματα των εκλογών πεντάχρονο κοριτσάκι βρέθηκε πνιγμένο από φουσκωτό που μετέφερε 46 πρόσφυγες. Οι 26 αγνοούνται. Ανάμεσά τους οκτώ παιδιά. Θάλασσα πόνου, χωρίς στεριά κάπου να γίνει πατρίδα...

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Και ο κύβος ερρίφθη! Τελικά τη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει φέτος η Δούκισσα Νομικού με την εκπομπή «JOY».

Keywords
Τυχαία Θέματα