Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Έγινε μανούλα και γιόρτασε για πρώτη φορά

Baby boom για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη! Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε μανούλα για πρώτη φορά στις 7 Μαΐου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον άνδρα της Στράτο Διακάκη.

Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δύο μέρες μετά τον

τοκετό ανέβασε μία φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κορούλας της και έγραψε στη λεζάντα: «Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μας! Η μέρα που θα θυμόμαστε ότι εσύ είσαι το για πάντα μας! Στράτο, σ’ αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και πίσω!»

View this post on Instagram

•Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μας! Η μέρα που θα θυμόμαστε οτι εσύ είσαι το για πάντα μας!• #unique #feelings #babygirl #babyborn #loveher #love #whatlovecando #baby #happiness #total @ayellowbanana u to the full and back g! 07.05

A post shared by ᴀʟᴇxᴀɴᴅʀᴀ ᴍ ᴛᴀᴠᴏᴜʟᴀʀɪ (@alexandra_tavoulari) on May 9, 2020 at 8:52am PDT

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας παντρεύτηκαν μόλις πριν από τρεις εβδομάδες με πολιτικό γάμο, εν μέσω καραντίνας. Μάλιστα η τελετή έγινε υπό ιδιάζουσες συνθήκες και με πολύ ξεχωριστό τρόπο, αφού η νύφη φόρεσε μαύρο φόρεμα και αρβυλάκια. Τώρα λοιπόν ολοκληρώθηκε η ευτυχία του ζευγαριού. Να τους ζήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα