Αγγιγμα ψυχής!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑγγιγμα ψυχής!Τετάρτη, Νοέμβριος 14, 2018 - 17:40

❱❱ Συγκίνησε η 14χρονη με κινητικά προβλήματα που έτρεξε με αμαξίδιο στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Εκλεψε την παράσταση η 14χρονη Μαριάννα Αυγουστάκη, που γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα, αλλά κατάφερε να διανύσει με το αμαξίδιό της τα 42 χιλιόμετρα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Η ανήλικη μαραθωνοδρόμος παρέδωσε μαθήματα δύναμης και πίστης, τρέχοντας δίπλα στα ξαδέλφια και στους φίλους της από τον Ναυτικό Ομιλο Ρεθύμνου.



Το αποκορύφωμα αυτής της συγκινητικής προσπάθειας ήταν όταν, λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό,

οι συναθλητές της τη σήκωσαν από το αμαξίδιο προκειμένου να ολοκληρώσει με τα πόδια τον Μαραθώνιο, με τον συγκεντρωμένο κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα για να την ενθαρρύνει. Για τη 14χρονη Μαριάννα, η συμμετοχή στον Μαραθώνιο ήταν ένα όνειρο ετών και όταν, πριν από τρεις εβδομάδες, παρέλαβε το αξίας 4.500 ευρώ αμαξίδιο που της προσέφερε τράπεζα ξεκίνησε τη σκληρή προετοιμασία.

«Μας έχει δώσει πολλά μαθήματα ζωής από την ημέρα που γεννήθηκε» είπε περήφανα ο πατέρας της Χάρης Αυγουστάκης για την κόρη του, που έδειξε ότι η ψυχή έχει περισσότερη δύναμη και από τα δυνατότερα πόδια αθλητών. Η Μαριάννα είναι γεννημένη νικήτρια και είναι ενδεικτικό ότι πέρυσι τελείωσε την Α΄ Γυμνασίου με βαθμό 18,4.

Keywords
Τυχαία Θέματα