Από το «My Style Rocks», υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος η Αναστασοπούλου

SHOWBIZΑπό το «My Style Rocks», υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος η ΑναστασοπούλουΔευτέρα, Φεβρουάριος 11, 2019 - 16:19

❱❱ Με το reality «My Style Rocks» του Σκάι να λειτουργεί ως... σκαλοπάτι από το οποίο κέρδισε αναγνωρισιμότητα, η Eφη Αναστασοπούλου κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο.

Η καλλονή, με καταγωγή από τη Σύρο, εξαργυρώνοντας τη δημοτικότητα που της χάρισε το τηλεοπτικό

project, αποφάσισε να κατέβει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και το ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

H πτυχιούχος φιλόλογος, με το πλούσιο από σπουδές βιογραφικό και την πολυετή ενασχόλησή της ως European project manager, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο πλευρό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και στην παράταξη «Μπροστά στο Αιγαίο».

«Η αγάπη μου για το νησί της καταγωγής μου, την αρχοντική Σύρο, την πρωτεύουσα του νότιου Αιγαίου, με ώθησε να απαντήσω θετικά και να συντελέσω κι εγώ στο όραμα αυτό. Eχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους. Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του νότιου Αιγαίου» αναφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, στη μακροσκελή ανάρτησή της η Eφη Αναστασοπούλου, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα