Αποχαιρετίστε τους κιρσούς με το laser EVLT

17:36 7/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΥΓΕΙΑΑποχαιρετίστε τους κιρσούς με το laser EVLTΤρίτη, Αύγουστος 7, 2018 - 17:33

Οι κιρσοί είναι διατεταμένες φλέβες που εντοπίζονται κυρίως στα κάτω άκρα. Περίπου το 50% των γυναικών ταλαιπωρούνται από αυτό το πρόβλημα.

Οι κιρσοί εκτός από αισθητικό πρόβλημα είναι και λειτουργικό αφού υποδηλώνουν πρόβλημα στην κυκλοφορία του αίματος.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν προκαλούν κανένα σύμπτωμα, αλλά σταδιακά δημιουργούν αίσθημα καύσου, πόνο και πρήξιμο στους αστραγάλους. Το καλοκαίρι

λόγω της έντονης ζέστης επιδεινώνονται.

Θεραπεία

Παλιότερα ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι κιρσοί ήταν η χειρουργική επέμβαση. Όμως το γεγονός ότι γινόταν υπό γενική αναισθησία και η μετεγχειρητική αποκατάσταση απαιτούσε μεγάλο διάστημα μέχρι να επανέλθει ο ασθενής στις καθημερινές του δραστηριότητες την καθιστούσαν απαγορευτική.

Τα τελευταία χρόνια ανακαλύφθηκε μια πρωτοποριακή μέθοδος αφαίρεσης των κιρσών, το laser EVLT. Η θεραπεία με laser EVLT (EndoVenuus Laser Treatment) είναι τελείως ανώδυνη και έχει υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 95%. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, δεν υπάρχουν τομές ούτε παρενέργειες. Η όλη διαδικασία γίνεται στο ιατρείο και μπορείτε αμέσως μετά να επιστρέψετε σπίτι σας χωρίς κανένα περιορισμό.

Μεγάλη σημασία έχει βέβαια η επιλογή του σωστού γιατρού. Ένας έμπειρος αγγειοχειρουργός θα κρίνει πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να αποχαιρετίσετε τους κιρσούς μια για πάντα.

Ξεκινήστε άμεσα τη θεραπεία με laser EVLT και πείτε αντίο στους κιρσούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα