Μπαλατσινού: Μου κάνουν δώρο στάμνες για τα προξενιά

18:24 1/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜπαλατσινού: Μου κάνουν δώρο στάμνες για τα προξενιάΠαρασκευή, Μάρτιος 1, 2019 - 18:23

❱❱ «Με λένε Γεωργία Βασιλειάδου»!

Η Τζένη Μπαλατσινού παραδέχτηκε ότι είναι η «εθνική» μας προξενήτρα και μάλιστα με 100% επιτυχία. Σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε, η γνωστή παρουσιάστρια επιβράβευσε τον εαυτό της καταρχάς για το τυχερό συνοικέσιο της Νικολέττας Ράλλη με τον καλό φίλο της Μιχάλη Ανδρούτσο.

«Κι αυτό είναι μια δημιουργική δουλειά, να γνωρίζεις δύο ανθρώπους. Εμένα είναι φίλος μου χρόνια ο Μιχάλης. Τη Νικολέττα την ήξερα

πολύ λίγο. Βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έκανα αμέσως το contact. Θέλω να σας πω ότι έχω κάνει πολύ καλές γνωριμίες που έχουν κρατήσει. Είμαι γουρλού» αυτοεπιβραβεύτηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία παρευρέθηκε σε event μόδας μαζί με την κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου!

«Με λένε Βασιλειάδου»

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας το παρατσούκλι της: «Με λένε “Γεωργία Βασιλειάδου” και μου κάνουν δώρο στάμνες» είπε και, συνεχίζοντας αναφορικά με το ειδύλλιο της Νικολέττας και του Μιχάλη, υπονόησε ότι μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη: «Πιστεύω ότι είναι και οι δύο πολύ ώριμοι να κάνουν το επόμενο βήμα... Θεωρώ ότι μετά το καλοκαίρι μπορεί και να γίνει κάτι»!

Η Τζένη πρώτη φορά παραδέχτηκε δημοσίως ότι εκείνη είχε κάνει και τις συστάσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλου κατά τη διάρκεια των κοινών καλοκαιρινών διακοπών τους στα Αχλα της Ανδρου. «Εχω κάνει πολύ ωραίες γνωριμίες, που έχουν εξελιχθεί και σε γάμο. Ξέρετε, στο κανάλι σας είναι! Η Ελένη και ο Μάκης» είπε με χαμόγελο στην κάμερα του Alpha!

Keywords
Τυχαία Θέματα