Χαρμόσυνα νέα για τον Mr «Aγαπούλα»

SHOWBIZΧαρμόσυνα νέα για τον Mr «Aγαπούλα»Δευτέρα, Μάρτιος 31, 2014 - 11:45

Λίγο προτού βγει η απόφαση της δίκης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης-μαμούθ από τα ταμεία της ΑΕΚ, στην οποία είναι βασικός κατηγορούμενος, ο Μάκης Ψωμιάδης έγινε παππούς. Η κόρη του Μαρία Χριστίνα και ο σύζυγός της Γιάννης Μπουρούσης απέκτησαν την περασμένη Παρασκευή το πρώτο

τους παιδάκι και οι οικογένειές τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Λουλού, όπως φωνάζουν χαϊδευτικά την κόρη του Big Mac, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ζυγίζει 3.600 γραμμάρια.


«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Το καλύτερο απ' όλα ήταν πως ο Γιάννης ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή, αφού η ομάδα του, η Ρεάλ Μαδρίτης, του έδωσε άδεια» λέει από το δωμάτιο του μαιευτηρίου στην «Espresso» η Χριστίνα. Ο αθλητής πήρε το αεροπλάνο και αργά το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, αφού ο ισπανικός σύλλογος τού επέτρεψε να βρεθεί στην Αθήνα γι' αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του.


Οσο για το σε ποιον μοιάζει η μπέμπα; Αν και νωρίς, η Λουλού αποκαλύπτει. «Η μικρή έχει τον σωματότυπο του πατέρα της. Ο Γιάννης είναι χαζομπαμπάς, όπως όλοι οι μπαμπάδες, όταν το ζεις, τότε το καταλαβαίνεις» μας λέει η Λουλού. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται συνέχεια στο δωμάτιο και φροντίζει τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η μικρούλα τον έχει ξετρελάνει κι εκείνος δεν χορταίνει να ασχολείται όλη μέρα μαζί της.


Αυτό είναι το πρώτο εγγόνι για τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή αναμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου (που θα εκδοθεί το επόμενο δεκαήμερο) για την υπόθεση της τεράστιας υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, στην οποία και είναι ο βασικός κατηγορούμενος.


Ο Γιάννης Μπουρούσης και η Μαρία Χριστίνα Ψωμιάδη παντρεύτηκαν πέρυσι τον Ιούλιο στο δημαρχείο Καρδίτσας, τον τόπο καταγωγής του μπασκετμπολίστα, ύστερα από περίπου δύο χρόνια σχέσης.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα