Δήμαρχος είχε βιάσει χιλιάδες κοριτσάκια στη Βραζιλία!

ΚΟΣΜΟΣΔήμαρχος είχε βιάσει χιλιάδες κοριτσάκια στη Βραζιλία!Τετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 19:28

Κατά συρροήν παιδεραστής αποδεικνύεται δήμαρχος στη Βραζιλία, ο οποίος -εκμεταλλευόμενος την εξουσία του και την επιρροή του- βίαζε κοριτσάκια, ο αριθμός των οποίων, σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να ανέρχεται και σε χιλιάδες.

Ο 75χρονος Τζόελ Κρουζ (φωτό) από την πόλη Ταϊομπέιρας τα τελευταία 40 χρόνια δελέαζε τα μικρά κορίτσια με γλυκά, παιχνίδια και ευτελή χρηματικά ποσά για να τα παρασύρει στο σπίτι του. Πολλές φορές όμως ήταν οι ίδιες οι μητέρες που τα πουλούσαν για μικροποσά. Μια από αυτές μάλιστα πήγε στο σπίτι του για να βιάσει και τις δύο κόρες της, ηλικίας 11 και 5 ετών. Συχνά, δε, ο δήμαρχος τα έστελνε ως «δώρα» και σε ισχυρούς φίλους του.

Ολοι στην απομακρυσμένη πόλη γνώριζαν τη δράση του επί 16 χρόνια δημάρχου τους. Είχε φτάσει στο σημείο να αναγράφει τον αριθμό από το κινητό του πάνω σε κάθε δημόσιο τηλέφωνο, ώστε να μπορούν να του τηλεφωνούν τα κορίτσια ή οι μητέρες τους.

Η αστυνομία τον κυνηγούσε επί δεκαετίες, όμως κάθε φορά που τον παρέπεμπαν σε δίκη εξαγόραζε τη σιωπή των οικογενειών ή οι μάρτυρες-κλειδιά δολοφονούνταν μυστηριωδώς. Τώρα θαρραλέα κοπέλα, την οποία βίασε στα 13 της, αφού της έδωσε ναρκωτικά, κατέθεσε εναντίον του. Ο Κρουζ όμως κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη και καταζητείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα