«Δύο ξένοι» από τα... παλιά

SHOWBIZ«Δύο ξένοι» από τα... παλιάΠέμπτη, Μάιος 22, 2014 - 16:48

Είναι η δεύτερη φορά που συναντιούνται σε δημόσιο κάλεσμα, δίνουν και οι δύο το «παρών», αλλά δεν ανταλλάσσουν μεταξύ τους ούτε μισή κουβέντα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ράνια Θρασκιά ήταν καλεσμένοι της Αργυρώς Μπαμπαρίγου στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, όμως δεν έριξαν ο ένας στον άλλον ούτε βλέμμα! Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που αναζήτησαν μέρος για να σταθούν -μέσα στο μαγαζί της κόρης της μαγείρισσας, όπου έγινε η εκδήλωση- ώστε να είναι βέβαιοι ότι θα είναι αρκετά τα τετραγωνικά που τους χωρίζουν.

Ο

παρουσιαστής εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα και μάλιστα κάποια στιγμή κλήθηκε από την Αργυρώ να πάρει το μικρόφωνο και να κάνει τις ευχές του. Μετά το τέλος του μίνι λόγου του ο Γρηγόρης χειροκροτήθηκε απ' όλους, εκτός από τη Ράνια, προκαλώντας σχόλια. Η παρουσιάστρια, που δεν συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς παρέα με τη Χριστίνα Πολίτη, με την οποία έχει έρθει πιο κοντά λόγω της συμμετοχής τους στο «Just the 2 of us». Θυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε συναντηθεί ξανά στο κάλεσμα της Αργυρώς, ανήμερα την 25η Μαρτίου στο μαγαζί της, και πάλι είχε αποφύγει την οποιαδήποτε -ακόμη και τυπική- επαφή.

Η μαγείρισσα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 είχε όλους τους φίλους στο πλευρό της, αλλά από τα πιο σημαντικά πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της ήταν η κόρη της Κωνσταντίνα Μανωλάκη και η μητέρα της Κωνστάντζα Μπαρμπαρίγου. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν έχουν να λένε πως η Αργυρώ έχει πάρει το ταλέντο της στη μαγειρική από την Παριανή μαμά της.

Χωρίς τον Ηλία Κρασσά στο πλάι της ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση η Βίκυ Καγιά, ενώ από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο συντοπίτης της σεφ, ο Stan, ο οποίος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο αν διατηρεί σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη. Παρόντες στο πάρτι ήταν επίσης η Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της Δημήτρη Δαλάκο, ο Γιώργος Λιανός και η Λίτσα Πατέρα, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς έπαιξε και μουσική.

Επίσης παρούσα ήταν η λαμπερή Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά και η Τέτα Καμπουρέλη με τον γιο της Χρήστο και την κοπέλα του, ενώ χέρι χέρι κατέφθασαν ο Ηλίας Μαμαλάκης και η σύζυγός του Ντορίτα Πετρατζά. Πάντως, όταν το κέφι άναψε, η Αργυρώ ζήτησε από τον DJ νησιώτικα τραγούδια και έβαλε τους πάντες στον χορό.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα