Εύη Ιωαννίδου: Από το «Nomads» στα τηλεοπτικά πλατό του ριάλιτι μόδας

SHOWBIZΕύη Ιωαννίδου: Από το «Nomads» στα τηλεοπτικά πλατό του ριάλιτι μόδαςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 13, 2018 - 15:28

❱❱ Από το «Nomads» στο «Greece's Next Top Model». Η σέξι Εύη Ιωαννίδου μετά τη συμμετοχή της στο reality περιπέτειας...

... του ΑΝΤ1 είπε να δοκιμάσει την τύχη της και σ' αυτό της μόδας που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το γεγονός έγινε γνωστό από το διαφημιστικό τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου του «GNTM», στο οποίο συνεχίζονται οι οντισιόν για την ανάδειξη του καλύτερου μοντέλου στη χώρα μας.

Στο τρέιλερ, μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή εμφανίζεται να κλαίει με μαύρο δάκρυ, πιθανότατα μετά την κριτική που δέχτηκε. Βεβαίως δεν αποσαφηνίζεται αν πέρασε τελικά στην επόμενη φάση και επρόκειτο για δάκρυα συγκίνησης ή αν την έκοψαν οι κριτές και ξέσπασε επειδή στενοχωρήθηκε. Να θυμίσουμε ότι η Εύη Ιωαννίδου ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το «Nomads». Ωστόσο, πριν φύγει από τις Φιλιππίνες προκάλεσε αναστάτωση, καθώς άφησε ένα γράμμα για τον τότε συμπαίκτη της Γιώργο Μαυρίδη.

Η ίδια ξεκαθάρισε αργότερα το θέμα μιλώντας στο «Πρωινό, όπου αποκάλυψε πως του έγραψε για να του δώσει δύναμη να φτάσει ως τον τελικό. Μετά την οντισιόν του «Greece's Next Top Model» πάντως η Εύη δεν τα έβαψε μαύρα. Απεναντίας, φόρεσε το μαγιό της και πήγε για φθινοπωρινό μπανάκι στη Βάρκιζα, όπου την εντόπισε ο φακός της «Espresso».

Keywords
Τυχαία Θέματα