Εξωσωματική με το σπέρμα του εραστή!

18:04 4/9/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΕξωσωματική με το σπέρμα του εραστή!Τρίτη, Σεπτέμβριος 4, 2018 - 18:03

❱❱ Πήγε τη γυναίκα του στα δικαστήρια, καθώς με τη βοήθεια των γιατρών γέννησε το παιδί του άνδρα που αγαπούσε!

Το ερώτημα «τίνος είναι, βρε γυναίκα, το παιδί;» είναι φλέγον και στην εξωσωματική γονιμοποίηση και όχι λόγω ιατρικού λάθους.

Αυτό το διαπίστωσε από πρώτο χέρι Ρώσος που κατέθεσε αγωγή σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, αφού η γυναίκα του παραδέχθηκε ότι άλλαξε το σπέρμα του με το σπέρμα του εραστή της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας με τη βοήθεια των γιατρών.

Ο Μαξίμ

Ανόκχιν ανακάλυψε ότι ο ενός έτους γιος του δεν ήταν τελικά το βιολογικό παιδί του, όταν η σχέση του με τη σύζυγό του έγινε «εμπόλεμη» και οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Σε έναν καβγά η 38χρονη Γιάνα τού πέταξε ότι είχε κάνει την αλλαγή του σπέρματος και έκτοτε ο Μαξίμ άρχισε να σκαλίζει και να ανακαλύπτει.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, η σύζυγός του είπε στην κλινική ότι ήθελε να είναι πατέρας του παιδιού της ο άνδρας που αγαπούσε πραγματικά, αλλά ότι, επειδή την εξωσωματική την πλήρωνε ο σύζυγός της, δεν ήθελε εκείνος να μάθει κάτι. Στο δικαστήριο που έγινε σε βάρος της κλινικής, που βρίσκεται στη Μόσχα, ο Ανόκχιν δικαιώθηκε και αποζημιώθηκε με περίπου 5.000 ευρώ για ηθική και οικονομική βλάβη.

«Εμπιστευόμουν τη γυναίκα μου. Την πίστευα και την εμπιστευόμουν 100%. Οταν το έμαθα, σοκαρίστηκα» δήλωσε ο Ρώσος, που έδωσε και στη δημοσιότητα βίντεο που τον δείχνει να ταΐζει ένα μικρό παιδί, προφανώς αυτό που του είχε εμφανίσει η σύζυγός του ως δικό του, τον Τίμοφεϊ. Πια το ζευγάρι έχει χωρίσει και η Γιάνα είναι με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα