Η Χρύσπα και οι «ποντικοί»

SHOWBIZΗ Χρύσπα και οι «ποντικοί»Τρίτη, Ιανουάριος 12, 2016 - 10:37

Κακοποιοί έκαναν... ποδαρικό για το 2016 στο σπίτι της Χρύσπας και του Παναγιώτη Νικολάου! Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου κι αφού επέστρεψε από τη νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι τους, στον Πειραιά, ο σύζυγος της τραγουδίστριας βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη εικόνα: Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ορθάνοιχτη και το σπίτι άνω κάτω, ενώ έλειπαν αρκετά

χρήματα που είχαν φυλάξει εκεί εκείνος και η σύζυγός του.

Οπως ήταν φυσικό, ο επιχειρηματίας πανικοβλήθηκε και αφού βεβαιώθηκε πως οι «ποντικοί» δεν βρίσκονταν ακόμη στον χώρο, τηλεφώνησε αμέσως στη γυναίκα του, η οποία βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο. Εκείνη ταράχτηκε, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της με όσα άκουγε, όμως ο Παναγιώτης την καθησύχασε λέγοντάς της πως οι διαρρήκτες δεν τον πείραξαν, αφού την ώρα της... μπούκας εκείνος δεν βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα.

Ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία κάνει έρευνα για να βρει τους δράστες που «χτύπησαν» στο σπίτι του ζευγαριού. Θυμίζουμε ότι η Χρύσπα και ο Παναγιώτης παντρεύτηκαν το 2010, ενώ αποφεύγουν να προβάλλουν την προσωπική ζωή τους στα μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα