Η έφοδος του Αδωνη στο «Γεννηματάς»

14:03 2/7/2013 - Πηγή: Espresso

Αιφνιδιαστική επίσκεψη -και δεν θα είναι η μοναδική- στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών πραγματοποίησε ο νέος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου όταν είδαν ξαφνικά τον υπουργό -χωρίς συνοδεία- να καταφθάνει προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι, όπως είχε πει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, την κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Ο

Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε κατά τις 9.00 προχθές το βράδυ το νοσοκομείο χωρίς να ειδοποιήσει τους επικεφαλής του και έκανε βόλτες σε αρκετά τμήματα. Διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι είχαν φόρτο εργασίας, καθώς δεκάδες ασθενείς περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αμέσως μετά ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο νοσοκομείο μέσω twitter, κατά την προσφιλή του τακτική. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο “Γ. Γεννηματάς”. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ».

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να προαναγγείλει σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων, καθώς και εξονυχιστικούς ελέγχους στις δαπάνες: «Ο βασικός μου στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα. Θα υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η χώρα και δεν θα ρισκάρουμε τις επόμενες δόσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα