Η Φουρέιρα έβγαλε «οφσάιντ» τις φήμες για χωρισμό

SHOWBIZΗ Φουρέιρα έβγαλε «οφσάιντ» τις φήμες για χωρισμόΔευτέρα, Νοέμβριος 12, 2018 - 18:16

❱❱ Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει έβαλε η Ελένη Φουρέιρα

«Δεν ισχύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πάρα πολύ» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια σε ρεπόρτερ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα, χαμογέλα», στο Open. Η τελευταία τη συνάντησε σε ένα break της οντισιόν για το νέο σόου ταλέντων «La banda», που ετοιμάζει το ίδιο κανάλι με την Ελένη σε ρόλο

κριτή.

«Είμαι πολύ καλά και στην προσωπική ζωή μου και στην επαγγελματική μου» συνέχισε η Μις «Fuego», κάνοντας σαφές ότι δεν έσβησε ποτέ η «φωτιά» του έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Μπορεί να μη βλέπονται συχνά λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, αφού εκείνη περιοδεύει ανά την Ευρώπη και εκείνος αγωνίζεται πλέον στην Αλ Χιλάλ, στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο το ειδύλλιό τους παραμένει ζωντανό και άκρως... φλογερό!

Οπως τόνισε εξάλλου η Ελένη στις λακωνικές δηλώσεις που έκανε για την προσωπική ζωή της, όταν η ρεπόρτερ σχολίασε το θέμα της απόστασης, «κάθε περίπτωση είναι διαφορετική».

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, η Ελένη και ο Αλμπέρτο ήρθαν σε ρήξη επειδή εκείνος επέλεξε να πάρει μεταγραφή σε νέα ομάδα όχι απλά εκτός Ελλάδας, αλλά και εκτός Ευρώπης, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να τραβήξουν σε χωριστούς δρόμους. Προφανώς επρόκειτο για... καπνό δίχως φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα