Η Μαρία Μενούνος έχασε τον μικρό «άγγελό» της

19:50 8/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ Μαρία Μενούνος έχασε τον μικρό «άγγελό» τηςΠέμπτη, Φεβρουάριος 8, 2018 - 19:49

❱❱ Τον σύντροφό της στις καλές και τις κακές στιγμές έχασε έπειτα από 17 χρόνια η Μαρία Μενούνος.

Οπως ανακοίνωσε η ίδια η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα βγήκε νικήτρια από την περιπέτεια που είχε με όγκο στο κεφάλι, έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της, η Μπέιμπι. H 39χρονη ανέβασε στο Instagram

ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια, τον σύζυγό της Κέβιν Ουντεργκάρο και το φουντωτό σκυλάκι τους με τη λεζάντα «Αναπαύσου εν ειρήνη, Μπέιμπι. Περάσαμε μαζί σχεδόν 18 χρόνια. Ηταν ο πρώτος μου σκύλος και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς ονειρευόμουν να την έχω ολόκληρη τη ζωή μου».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ανακάλυψε την κακή εξέλιξη γυρνώντας από την κάλυψη του Super Bowl. «Μπέιμπι, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, μικρέ μου άγγελε. Σε ευχαριστώ για τα γέλια, τα φιλιά και που πάλεψες να μείνεις αρκετά κοντά μας για να γίνω καλά από την επέμβαση αλλά και να δεις να παντρεύομαι τον μπαμπά σου» κατέληξε στη σπαραξικάρδια ανάρτησή της η Μενούνος. Η σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι τον περασμένο Ιούνιο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παντρεύτηκε τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της Κέβιν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα