Η ώρα του ανακριτή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ ώρα του ανακριτή!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 26, 2018 - 17:30

❱❱ O κοσμηματοπώλης αναφορικά με την επίθεση στον ακτιβιστή θα υποστηρίξει ότι ήταν σε αυτοάμυνα

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου το απόγευμα της Παρασκευής. Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν στις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του 33χρονου, ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε χθες

λόγω ελλείψεων στο κατηγορητήριο και πήρε νέα προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κοσμηματοπώλης αναμένεται να υποστηρίξει ότι βρέθηκε σε αυτοάμυνα, προκειμένου να αντικρούσει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Η θέση του είναι ότι, όταν αντιλήφθηκε πως υπάρχει κάποιος στο μαγαζί του, κάλεσε την Αστυνομία, ενώ όταν είδε τον δράστη να απειλεί με μαχαίρι από το κάτω μέρος της βιτρίνας, επέλεξε να αντιδράσει όπως είδαμε» ανέφερε ο συνήγορός του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Την ίδια εκδοχή αναμένεται να υιοθετήσει ενώπιον των Αρχών και ο δεύτερος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας 55χρονος καταστηματάρχης, που εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπά με κλοτσιές τον 33χρονο μαζί με τον κοσμηματοπώλη.
Και ενώ η νεκροτομή δεν οδήγησε τους ιατροδικαστές σε ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του άτυχου ακτιβιστή, η δικηγόρος της οικογένειάς του αναφέρεται στην ύπαρξη εγκεφαλικού οιδήματος.

«Αυτό που μου είπε ο ιατροδικαστής - τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Τσαντίρης είναι ότι υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο μένει να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί από τι προήλθε» τονίζει η Αννυ Παπαρούσου.

Χθες συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ζακ Κωστόπουλο στο χωριό Κίρρα Φωκίδας, όπου έγινε η κηδεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα