Η σκυλίτσα Λίμα ως... μέλος του SPD θα ψηφίσει για το μέλλον της Γερμανίας

ΚΟΣΜΟΣΗ σκυλίτσα Λίμα ως... μέλος του SPD θα ψηφίσει για το μέλλον της ΓερμανίαςΤετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 19:54

❱❱ Από χτες μέχρι και τις 2 Μαρτίου αποφασίζεται το μέλλον της Γερμανίας από τα περίπου 463.000 μέλη του SPD, τα οποία μέσω ταχυδρομικής ψηφοφορίας καλούνται να εγκρίνουν -ή όχι- τη συμφωνία για τον μεγάλο συνασπισμό με το CDU

και το CSU.

Μεταξύ αυτών και η Λίμα (φωτό), μια σκυλίτσα ισπανικής καταγωγής μόλις τριών ετών, την οποία κατάφερε να καταχωρίσει ως μέλος του Κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών η γερμανική εφημερίδα «Bild» στην προσπάθειά της να ελέγξει την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας.

Οπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, το σύστημα αποδείχτηκε ευάλωτο σε πιθανές προσπάθειες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, αφού η Λίμα έγινε δεκτή στο κόμμα χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς οι δημοσιογράφοι υπολόγισαν τα χρόνια της σε «ανθρώπινα» και την καταχώρισαν ως 21 ετών, δίνοντας το e-mail της ιδιοκτήτριάς της. Δύο ώρες αργότερα, η Λίμα έλαβε e-mail επιβεβαίωσης: «Αγαπητή Λίμα, χαίρομαι πολύ για την εγγραφή σου στο SPD. H εγγραφή σου καταχωρήθηκε στην τράπεζα δεδομένων των μελών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συμμετέχεις στην ψηφοφορία».

Το SPD ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση, ενώ διέψευσε περαιτέρω ισχυρισμό της «Bild» ότι κατάφερε να εγγράψει και τη συγκάτοικο της Λίμα, μια γάτα από την Πολωνία ονόματι Κάτια Κοβάλσκα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα