Η Τζίνα Δημητρακοπούλου έβγαλε στη φόρα τα παρασκήνια του «My style rocks»

SHOWBIZΗ Τζίνα Δημητρακοπούλου έβγαλε στη φόρα τα παρασκήνια του «My style rocks»Πέμπτη, Δεκέμβριος 13, 2018 - 16:47

❱❱ Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube η Τζίνα Δημητρακοπούλου, που αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το «My style rocks», αποκάλυψε τι γίνεται στα παρασκήνια του reality μόδας!

Αρχισε λέγοντας ότι το πλατό είναι πιο εντυπωσιακό από κοντά απ’ ό,τι φαίνεται

στην τηλεόραση και πως κάθε παίκτρια ετοιμάζεται μόνη της σε δωμάτιο προτού κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή. Αποκάλυψε πως κάθε γύρισμα -για ένα επεισόδιο- κρατούσε τέσσερις με πέντε ώρες και ότι οι τηλεθεατές δεν άκουγαν ολόκληρη την κριτική των κριτών, η οποία, όπως είπε, τη βοήθησε να πάει το στιλ της ένα βήμα παρακάτω.



Ανέφερε, επίσης, ότι κάθε outfit τής κόστιζε περίπου 80 ευρώ, ενώ τοποθετήθηκε και στο αν κάποιες συμπαίκτριές της είχαν στιλίστα, όπως ισχυρίστηκαν οι κριτές. Λέγοντας πως έκανε μπαμ σε κάποιες παίκτριες πως είχαν στιλίστα από πίσω, η ίδια δεν είδε κάτι με τα μάτια της, άρα δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Επισήμανε, επίσης, ότι η αδρεναλίνη χτυπούσε κόκκινο και πως υπήρχε τόση πίεση στο παιχνίδι, που όλες οι κοπέλες κρατούνταν σε φόρμα, αφού ό,τι έτρωγαν το... έκαιγαν! Η 38χρονη παίκτρια έφυγε έπειτα από περίπου δύο μήνες που βρισκόταν στο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα