Καλλονή επιστρέφει στην πασαρέλα ως... άντρας!

ΚΟΣΜΟΣΚαλλονή επιστρέφει στην πασαρέλα ως... άντρας!Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019 - 20:41

❱❱Από το 2013, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Marc Jacobs, η Νάταλι Γουέστλινγκ έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας, από τον Louis Vuitton και την Prada μέχρι τη Chanel και τον Dior.

Υστερα από κάποιους μήνες αποχής από το μόντελινγκ, η Γουέστλινγκ επέστρεψε, όχι όμως ως Νάταλι, αλλά ως... Νέιθαν.

Σε συνέντευξή του στο CNN το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε ότι πέρυσι τον Απρίλιο αποφάσισε να αντιμετωπίσει σοβαρά το πρόβλημα «δυσφορίας φύλου» που αντιμετώπιζε από παιδί και να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Αντζελες, ώστε να ασχοληθεί με τη διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου.
Υστερα από ορμονοθεραπεία έξι μηνών, ο Νέιθαν, όπως συστήνεται πια, αισθάνεται έτοιμος να προχωρήσει στις απαιτούμενες επεμβάσεις, ώστε να ολοκληρώσει τη μετάβασή του στο ανδρικό φύλο και να επιστρέψει στις ανδρικές πλέον πασαρέλες.



«Οι πρώτοι δύο μήνες δεν ήταν γεμάτοι λιακάδες και ουράνια τόξα. Ολα άλλαξαν όμως όταν άρχισα να βλέπω τις σωματικές αλλαγές που ευθυγραμμίζονταν με την ψυχική κατάστασή μου. Τότε συνήλθα και άρχισα να ζω» υποστηρίζει ο Νέιθαν, ο οποίος έχει πλέον κοντά μαλλιά, έχει πάρει βάρος και περιμένει πώς και πώς την ανάπτυξη ανδρικής τριχοφυΐας.

Keywords
Τυχαία Θέματα