ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Μπακοδήμου

SHOWBIZΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία ΜπακοδήμουΠέμπτη, Ιούνιος 28, 2018 - 15:26

❱❱ Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφήθηκε με σούπερ σέξι διάθεση (και μπόλικο ρετούς) ως «γιατρίνα του έρωτα», δηλώνοντας πως το «Power of Love» ήταν για εκείνη κάτι σαν «αφετηρία μιας δεύτερης ζωής».

Σαν να λέμε δηλαδή ότι της δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να πάρει τη θέση της Οπρα Γουίνφρεϊ!

Κόψε κάτι βρε... Χαρακτηρίζεις «αφετηρία» το «τέλμα» στην τηλεοπτική ποιότητα και σοβαρότητα; Περιγράφεις ως «αφετηρία δεύτερης ζωής» την παρουσίαση

ενός φτηνού -κυριολεκτικά και μεταφορικά- reality με πρωταγωνιστές μια ντουζίνα ψώνια που επιζητούν απελπισμένα τη διασημότητα και χαβαλεδιάζουν μεταξύ τους δήθεν ερωτευμένα;

Που ο ρόλος σου σε όλο αυτό το πρότζεκτ ήταν να λες ονόματα, να δίνεις πάσες, άντε και να επεμβαίνεις καμιά φορά στους καβγάδες; Ακόμα και αν δεν είχες την πορεία και την καριέρα που έχεις, την «πρώτη ζωή» -σύμφωνα πάντα με τη δήλωσή σου-, και ήσουν κατά τύχη παρουσιάστρια τοπικών καλλιστείων της περιφέρειας για την ανάδειξη της «Μις Κάτω Παναγιά», ακόμα και τότε θα μιλούσες γι' αυτό το πρόγραμμα με πιο ρεαλιστικές εκφράσεις!

«Ακουγα που έλεγαν reality και reality με αρνητική απόχρωση, και λέω “αλήθεια;” Εχει κάτι το αρνητικό το reality; Οταν μου προτάθηκε μου άρεσε πάρα πολύ, κυρίως γιατί είχε θέμα τις σχέσεις. Ως δημοσιογράφος στα περιοδικά όπου δούλευα έγραφα πάντα για τις σχέσεις. Οι σχέσεις ήταν το καλύτερό μας με τις φίλες μου, για να συζητάμε, να λέμε, να γελάμε. Γι’ αυτό ήθελα πολύ να το κάνω» ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξής της στο «Down Town». Οχι, κυρία Μπακοδήμου, δεν έχει τίποτα το αρνητικό το reality, αλήθεια! Δεν έχει τίποτα γενικώς.

Απλά υπάρχει για να δημιουργεί ίντριγκες και να γίνεται ντόρος στην TV. Οσο για τις σχέσεις και τη σύνδεση με το «Power of Love»; Στην ηλικία σας και με την εμπειρία σας, επαγγελματική αλλά και προσωπική, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να βάζετε τις σχέσεις των ανθρώπων στην ίδια κατηγορία με ένα προϊόν τηλεοπτικής υποκουλτούρας που απλώς... έβγαλε τα λεφτά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα