ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βάνα Μπάρμπα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βάνα ΜπάρμπαΠαρασκευή, Οκτώβριος 26, 2018 - 12:50

❱❱ «Δεν περιποιούμαι τον εαυτό μου, δεν έχω χρόνο... Η γυναίκα πρέπει να δίνει σημασία στο μέσα της» είπε -όχι η Λυδία Κονιόρδου- η Βάνα Μπάρμπα. Μάλιστα, καλά διαβάσατε...

Η ηθοποιός και wannabe πολιτικός, που έχει κάνει καριέρα δείχνοντας ως επί το πλείστον το... έξω της, αποφάσισε, κατόπιν εορτής, λίγο προτού συνταξιοδοτηθεί ως εθνικό sex symbol, να μας πει ότι «η γυναίκα πρέπει να δίνει σημασία στο μέσα

της».

Κυρία Μπάρμπα, με όλο τον σεβασμό στο «μέσα» σας και στο «έξω» σας και στο «γύρω γύρω» σας και στο «εντός, εκτός κι επί τ' αυτά» σας, ώρα είναι τώρα να μας πείτε ότι σκέφτεστε να γίνετε και γκουρού και να... ανυψώνεστε με διαλογισμό. Ή φακίρης και να κάθεστε πάνω σε καρφιά.

Βέβαια, αν δεν καλλιεργήσετε και το «μέσα» σας τώρα πια... που πέταξε το πουλάκι της νιότης, τι άλλο να καλλιεργήσετε, θα μας πείτε... Ραπανάκια στον κήπο; Δίκιο έχετε.

Και αν μη τι άλλο, έπειτα από τόσες γυμνές, ημίγυμνες και αισθησιακές φωτογραφίσεις, αλλά και σκηνές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τις δεκαετίες που η περιποίηση εστιαζόταν κυρίως στην εξωτερική σας εμφάνιση, σειρά έχει τώρα και η εσωτερική Βάνα.

Πάντως, αν θέλετε να προβείτε και σε φωτογράφιση του «μέσα» σας, υπάρχει ένα ακτινολογικό κέντρο που βγάζει απίστευτες ακτινογραφίες. Αξονικές, μαγνητικές και υπερήχους, έγχρωμα και με ενσωματωμένα φίλτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα