ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ Καγιά

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ ΚαγιάΤετάρτη, Ιανουάριος 30, 2019 - 15:12

❱❱ Η Βίκυ Καγιά αποκήρυξε τo παρελθόν της στα πρωινάδικα και σνόμπαρε δημοσίως το «My Style Rocks».

Σε συνέντευξή της στη... γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρωινό» δήλωσε ότι «δεν θα έκανα ξανά πρωινό ούτε για 50.000 ευρώ τον μήνα! Δοκίμασα πράγματα, αλλά η μόδα είναι κάτι που είμαι εγώ». Αμέσως μετά, έδωσε αρνητική ψήφο στο

reality μόδας του Σκάι, που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δεν βλέπω το “My Style Rocks”. Δεν μου αρέσει! Δεν μου αρέσει γενικά όλη η προσέγγιση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κυρία Καγιά μας, αφού τονίσατε -ελαφρώς υπερφίαλα, κατά την ταπεινή μας γνώμη- ότι η «μόδα είστε εσείς», γιατί πατάτε το «delete» σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που αφορά τη μόδα και το στιλ; Μήπως επειδή παίζεται «απέναντι» από το δικό σας «Shopping Star»; Μήπως το θεωρείτε απειλή; Αφού η προσέγγισή του δεν διαφέρει και πολύ από αυτήν της δικής σας εκπομπής. Κατινιές βλέπουμε στο ένα show, κατινιές και στο άλλο. Εκτός κι αν θέλετε ακόμη μεγαλύτερα ξεκατινιάσματα, όπως αυτά στα οποία βάλατε τη σφραγίδα σας στο άλλο reality που κάνατε φέτος, το «Greece's Next Top Model». Μην είστε τόσο αυστηρή, λοιπόν, στην κριτική σας. Καλό είναι να κοιτάμε και την... καμπούρα μας πού και πού!

Keywords
Τυχαία Θέματα