ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κατερίνα Καινούργιου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κατερίνα ΚαινούργιουΤετάρτη, Αύγουστος 22, 2018 - 16:37

❱❱ Εχουν δίκιο οι followers της Κατερίνας Καινούργιου να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι και αυτό το καλοκαίρι πόζαρε με μαγιό σε παραλίες, αλλά ποτέ μέσα στη θάλασσα!

Κόντεψε να... ξεπετσιαστεί κάτω από τον καυτό ήλιο για να πετύχει τη σωστή διαφημιστική πόζα του μπικίνι, των μαλλιών, της αποτριχωτικής κρέμας, του... στραβού γιαλού και πάει λέγοντας.

Ωστόσο, μέχρι πρότινος δεν λογόκρινε

τουλάχιστον τ’ αρνητικά σχόλια που δεχόταν στο Instagram, ακόμη κι από haters. Τι συνέβη, λοιπόν, και τις προάλλες πήρε τη... γόμα και εξαφάνισε πολλά από αυτά; Μήπως φταίει η... στροφή στην ποιότητα που έχει επιχειρήσει το τελευταίο διάστημα, κάνοντας αναρτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από λόγια μεγάλων ποιητών; Οχι μήπως, αυτό φταίει.

Η λογοτεχνική... πρεμιέρα της είχε γίνει με Οδυσσέα Ελύτη, αλλά την «έκραξαν» από followers μέχρι και πανελίστες. Ετσι, η τηλεπερσόνα αποφάσισε ν’ αλλάξει μαγιό και ποιητή. Σε πρόσφατο «κλικ» που ανέβασε με μαύρο μπικίνι, παίζοντας δήθεν με την άμμο, «κότσαρε» στίχους από το ποίημα «Αρνηση» του Γιώργου Σεφέρη: «Πάνω στην άμμο την ξανθή γράψαμε τ’ όνομά της· Ωραία που φύσηξε ο μπάτης και σβήστηκε η γραφή». Μοιραία, η υπομονή κάποιων εξαντλήθηκε. «Τρίζουν τα κόκαλα του Νομπελίστα, ρε κορίτσι μου. Ελεος κάπου, δεν είναι όλα για λεζάντα» έγραψε με θυμό «ακόλουθός» της, για να πάρουν τη σκυτάλη και άλλοι: «Κάτι άλλο θα εννοούσε ο ποιητής», «Μην το δει αυτό ο Σεφέρης».

Τι ήταν να διαβάσει όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια η Κατερίνα; Θίχτηκε, θύμωσε πολύ και διέγραψε ορισμένα. Και κάπως έτσι τιμώρησε τους διαφωνούντες και τους... αποστάτες, που σπίλωσαν τη σελίδα της στο Instagram, όταν περισσότεροι από 26.000 followers της έκαναν like στο συγκεκριμένο post! Με άλλα λόγια, άφησε μόνο τα... ποιήματα που την αποθεώνουν. Ετσι απλά και πάνω απ’ όλα δημοκρατικά.

Κατερίνα Καινούργιου
Keywords
Τυχαία Θέματα