Κυριακή 29/6/14

ΑΣΤΡΑΚαρκίνοι: αντιμέτωποι με αντιξοότητες Κυριακή 29/6/14Κυριακή, Ιούνιος 29, 2014 - 08:01

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητά σας, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητά σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον. Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Ομως, καλό είναι να τα δείχνετε και στον σύντροφό σας. Εχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι

σας, συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια. Αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του με πρόκληση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει περιθώρια βελτίωσης, φροντίστε να παίρνετε τις αποφάσεις σας με ξεκάθαρο μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας. Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τον σύντροφό σας, εάν ο στόχος σας είναι να συνεχίσετε να έχετε πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας. Οταν το θέλετε είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και την κακή συνήθεια να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί άμα καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανένας δεν θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δεν θα χάσετε. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς. Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη. Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι' αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε τη να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν, αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις, και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα. Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, ίσως να γκρεμίσετε ό,τι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια κι άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν, αν δεν τα σκαλίσετε. Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να αποκτήσετε αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Τα διλήμματα που θα έχετε αυτό τον μήνα θα είναι αρκετά για να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή. Αρχίζει να σας γίνεται ξεκάθαρο πως χρειάζεται να καταλήξετε σε μια πιο προσγειωμένη και σταθερή σχέση, που ίσως και να υπάρχει δίπλα σας, αλλά δεν της έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία. Ισως ακόμα να έχετε τις επιφυλάξεις σας για το πού μπορεί να σας βγάλει αυτός ο έντονα ψυχικός σύνδεσμος που νιώθετε με τον σύντροφό σας, μια που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Η εμπειρία σάς έχει μάθει πως όταν πληγώνεστε, αργείτε να επουλώσετε τις πληγές σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε και η αιτία που θέλετε να διατηρείτε τις αποστάσεις είναι η ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πιέζεστε τόσο από τη στιγμή που νιώθετε ότι η καρδιά σας ανήκει κάπου συγκεκριμένα, απλώς παραδεχθείτε -τουλάχιστον στον εαυτό σας- πως η συντροφικότητα είναι πρωταρχικό δεδομένο για την ψυχοσύνθεσή σας. Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας δημιουργεί βάρος, θλίψη ή αρχίζει να γίνεται στόχος της καθημερινότητάς σας. Δώστε τις πρέπουσες λύσεις σε αυτό που σας απασχολεί στη σχέση σας, ώστε να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι που αξίζει να έχετε δίπλα σας. Τα καινούργια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αντιστάσεις και συνήθειες που σας εγκλωβίζουν και θα σας προσφέρουν ψυχική ανανέωση.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε με περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σας φύση. Δεν θα λείψουν όμως και άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντάς σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που υπήρξαν μεταξύ σας. Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα ίσως σας οδηγήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή δεν θέλετε στον συναισθηματικό σας τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που δεν θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες. Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρεται για γνωριμίες. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά. Αντί να πείτε «δεν αντέχω», κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας «μπορώ». Με αυτόν τον τρόπο δεν θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα ούτε την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σάς πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες. Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε τον γιατρό σας. Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούργιο τρόπο ζωής σας είναι προτιμότερες από μεγάλες. Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε, ώστε να μη διαπιστώσετε ότι μία ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες. Προβάλλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούργιους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα χρήματα δεν θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει. Ισως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε, γιατί έχετε και συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γοητεία που εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα καυτό φθινόπωρο που θα δυναμώσει το πάθος σας και μην αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σας. Στις μόνιμες αναζητήσεις είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Επειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης, επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ισως το μοναδικό σας πρόβλημα είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε, αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε, θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε. Βέβαια, σε περίπτωση που ακόμα δεν νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ό,τι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας, για να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις. Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας. Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα