Λαχτάρα για τη Μελέτη!

SHOWBIZΛαχτάρα για τη Μελέτη!Τρίτη, Μάρτιος 12, 2019 - 14:55

❱❱ Η Καθαρά Δευτέρα βρήκε την Ελεονώρα Μελέτη στο νοσοκομείο...

... στο πλευρό της κόρης της... Η μικρή Αλεξάνδρα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων με συμπτώματα Η1Ν1 και η παρουσιάστρια ενημέρωσε για την κατάσταση της κορούλας της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Αρχικά,

αναδημοσίευσε βίντεο φιλενάδων της, που διασκέδαζαν και τη ρωτούσαν «Πού είσαι;», απαντώντας ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μικρής. Η Αλεξάνδρα Μαροσούλη είχε έντονα συμπτώματα κρυολογήματος και έτσι οι γονείς της την πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να επισπεύσουν την ανάρρωσή της. Υστερα από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η χαριτωμένη μικρούλα τους, η οποία τον επόμενο μήνα γίνεται ενός έτους, είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόλαβαν τη γρίπη σε αρχικό στάδιο και έτσι η μικρή Αλεξάνδρα θα γίνει σύντομα καλά και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Αυτό όμως δεν θα γίνει αν, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν περάσουν τρία 24ωρα νοσηλείας, ώστε να είναι σίγουροι ότι το κοριτσάκι είναι απολύτως καλά.

Μέχρι τότε μαμά και κόρη περνούν τον χρόνο τους παίζοντας! Η παρουσιάστρια του Alpha με νεότερο post της ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς φίλους της για τις ευχές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα