Με λοφίο σε πρεμιέρα η Τιτίκα Σαριγούλη

SHOWBIZΜε λοφίο σε πρεμιέρα η Τιτίκα ΣαριγούληΤετάρτη, Οκτώβριος 21, 2015 - 15:54

Η Τιτίκα Σαριγκούλη δεν... παίζεται! Η λατρεμένη γιαγιά της ελληνικής showbiz εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ριμέικ της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» με ένα εντυπωσιακό, εκκεντρικό καπέλο που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας. «Το καπέλο αυτό, με τα λευκά φτερά μαραμπού, ήταν της μητέρας μου, η οποία αγαπούσε τα καπέλα και τα προμηθευόταν από τις καλύτερες καπελούδες της Αθήνας.

Μάλιστα

μία από αυτές, η Αγάπη, αν δεν κάνω λάθος, ήταν η καπελού της Φρειδερίκης και δεν αποκλείεται το καπέλο αυτό να το είχε επιλέξει και η τότε βασίλισσα για τις εμφανίσεις της σε "κλειστό" κύκλο» λέει στην «Espresso» με το γνώριμο χιούμορ της η ηθοποιός. Και προσθέτει: «Η πλάκα είναι ότι μετά τη δεξίωση ήρθε να με πάρει με το αυτοκίνητό του για να με πάει σπίτι μου ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτζούκος, ο οποίος μόλις με είδε γούρλωσε τα μάτια και μου είπε: "Καλέ, τι έπαθες; Σε δάγκωσε τίποτα;" Ξεκαρδισμένη κι εγώ στα γέλια, του απάντησα: "Δεν κατάλαβα τι έγινε; Μάθαμε γυμνοί και ντρεπόμαστε ντυμένοι;"»

Οσο για το φιλμ το οποίο παρακολούθησε σε πρεμιέρα, η Τιτίκα Σαριγκούλη έχει να πει τα καλύτερα λόγια για τον σκηνοθέτη της, τον Στράτο Μαρκίδη. «Ο Μαρκίδης γυρίζει πολύ προσεγμένες ταινίες, με σκοπό τη διασκέδαση και το γέλιο, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις» υποστηρίζει.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα