Με... παπά και με κουμπάρα την Παππά παντρεύεται η Παπαληγούρα

21:03 8/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜε... παπά και με κουμπάρα την Παππά παντρεύεται η ΠαπαληγούραΠαρασκευή, Ιούνιος 8, 2018 - 21:02

❱❱ Ανακοίνωσε γάμο και κουμπάρα on air!

Ο λόγος για τη χαρισματική Λένα Παπαληγούρα, η οποία, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», αποκάλυψε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της Ακη Πάντο -χωρίς να δώσει, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες- και τα στέφανα θα τους αλλάξει η κολλητή της Ιωάννα Παππά (μικρή φωτό). «Παντρεύομαι. Θα γίνει γάμος! Καλοκαίρι σίγουρα

όχι... Είναι κάτι που το θέλουμε και οι δύο» είπε και εξέφρασε την επιθυμία της να μην πάρει το γεγονός μεγάλη δημοσιότητα. «Δεν θα ήθελα να γίνει βούκινο, γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή. Αλλά, από την άλλη, δεν θα τρελαθώ κιόλας» ανέφερε.

Η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στην «Ηλέκτρα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου από το Θέατρο Πέτρας, αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της έγινε σε μια μίνι απόδρασή τους στην αγαπημένη πόλη τους, το Μιλάνο. «Ηταν η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου. Δεν το περίμενα καθόλου. Επεσα από τα σύννεφα» είπε, με τον ενθουσιασμό να αποτυπώνεται στη φωνή και στο βλέμμα της, και πρόσθεσε: «Κουμπάρα σίγουρα θα είναι η Ιωάννα Παππά. Είναι αδελφική φίλη μου». Το ζευγάρι, που ζει εδώ και καιρό κάτω από την ίδια στέγη, περιμένει να ολοκληρωθεί η μεγάλη περιοδεία που θα κάνει η ηθοποιός με την «Ηλέκτρα», για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του μυστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα